KyKy-Betsetille tiukan väännön jälkeen 3-2 kotivoitto NaPasta

30.11.2018

KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, Otteluisäntä LähiTapiola Keski-Suomen tj: Teemu Toivanen. NaPa: Leevi Alajärvi.

KyKy-Betset vs NaPa 3-2 (25-27)(25-23)(25-22)(22-25)(17-15)

KyKy-Betset lähti sunnuntain päivä peliin kokoonpanolla: Jylhä, Väliaho, Jansons, Petrusevics, Väliaho, Sillanpää ja liberona Rasinperä.

Ottelun alku mentiin tasa tahtia, mutta puolessa välin erää NaPa pääsi muutaman pisteen johtoasemaan ja rallatteli jatkopalloilla ensimmäisen erän voittoon.

Toiseen erään KyKy-Betset vaihtoi hakkurin paikalle nuoren Henrik Heinäsen. NaPa lähti erään terävästi ja pääsi alussa hieman karkuun, mutta kotijoukkue tuli erän edetessä tasoihin ja lopussa niukasti ohi.

Kolmas erä alkoi KyKyn hallitessa, johtaen jo 8-1. Tässä vaiheessa NaPa suoritti passarin vaihdon. Ketunpojat pelasivat ennakkoluulottamasti ja ns. isojen eräpisteiden kohdalla oltiinkin sitten jo tasapisteissä 20-20, mutta kolmas erä kumminkin lopulta betonimiehille 25-22.

Neljännessä erässä NaPaketut saivat syötön toimimaan ja kotijoukkueen vastaanoton ja joka osa-alueen ontuessa NaPa vei ottelun viidenteen erään.

Viidennessä ja ottelun ratkaisevassa erässä mentiin aivan tasatahtia kunnes betonimiehet tuumivat että 2 pistettä jäävät Kyyjärvelle ja jatkopalloilla päättivät erän ja koko ottelun 17-15.

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, NaPa: Leevi Alajärvi.

Täysi tunnustus NaPan nuorelle joukkueelle hienosta ja uhrautuvasta pelistä!

Jk: Tyytyväisiä voidaan olla pisteisiin, mutta parannettavaa jäi rutkasti. Rovaniemen poikia vastaan pelatulla asenteella ei Iskua vastaan ole jakoja.
Nyt on Betonimiehillä ryhtiliikkeen aika, joukkuetta täytyy muistuttaa joulun ajan tarkkailijoista, jos se tehoaisi...