Syyskausi pakettiin Turussa, TUTO Volley otti 3-1 voiton

19.12.2018

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aivars Petrusevish, TUTO Volley: Kirill Borichev.
Sarjataulukko

TUTO Volley vs KyKy-Betset 3-1 (25-20)(22-25)(25-22)(25-14)

KyKy-Betset kärsi vieraspeli tappion Turussa häviämällä pelin 3-1.
Kolme ensimmäistä erää olivat tasaista vääntöä alusta loppuun, eikä kumpikaan joukkueista päässyt missään vaiheessa karkumatkalle. Viimeinen erä olikin sitten TUTO:n näytöstä alusta loppuun, eikä KyKy-Betset päässyt mukaan peliin enää missään vaiheessa erää.

Pelireissulle matkaan olivat päässeet kahdeksan pelaajaa, johtuen junioriturnauksista, sekä omista henkilökohtaisista menoista.

KyKyllä kentälle avaukseen marssivat: Janssons, Petrusevics, Väliaho, Sillanpää, Jylhä, Väliaho sekä Rasinperä (L), eli kuusikko miehet mukana, mukaan luettuna Lamminen.

Ensimmäisessä erässä syöttö pysyi melko vaikeana, mutta myös muutamat syöttövirheet pelin kannalta kriittisissä vaiheissa pitivät molemmat joukkueet rinta rinnan. Lopussa kuitenkin muutama virhe ja kotijoukkue vei erän lukemin 25-20.

Toinen erä oli hieman kaksijakoinen. Alussa molemmat joukkueet etenivät rinta rinnan aivan erän puoleenväliin saakka. Tämän jälkeen TUTO otti melko varman johtoasetelman Kirill Borichevin tehdessä tuhojaan.

Kalliojärvi reagoi aikalisällä, ja pallo saatiin pois vastustajalta. Tämän jälkeen asetelma kääntyi betonimiehille. Sillanpää asteli syöttöruutuun, jonka myötä tarkoilla suunnatuilla syötöillä vastustajan vastaanotto saatiin rikki ja jatkopalloilla Jansons passasi varmasti keskelle Väliahon vuorostaan kylvätessä tuhojaan. Hetkessä tilanne oli tasan, ja erän päätti Sillanpään kaappitorjunta. Erä KyKy-Betsetille 22-25, ja erät 1-1.

Pitkän erätauon jälkeen asetelma ei pisteiden valossa muuttunut juurikaan. TUTOn syöttäjät, erityisesti ottelun parhaana palkittu K. Borichev alkoi löytämään hyppysyöttönsä kohdilleen ja KyKyllä oli vaikeuksia saada pallo ylös. Toisaalta Betsetin puolelta Sillanpää innostui lyömään palloa lattiaan sekä käsistä kelloon. Erä kuitenkin kotijoukkueen tuhoisien aloitussyöttöjen myötä isännille 25-22.

Viimeinen ja valitettavasti myös viimeinen erä olikin sitten TUTOn hallintaa. Betonimiesten usko mureni heti alussa vastustajan loistavien syöttöjen ansiosta. Kalliojärvi pyrki herättelemään joukkuetta aikalisillä, mutta tilanne jatkui silti toivottomana ja erä ansaitusti TUTOlle 25-14.

Kapteeni Tuomas Sillanpään mietteet pelin jälkeen:

- Ei voi missään nimessä olla tyytyväinen pelin tulokseen, vaikka itselläni henkilökohtaisesti olikin pitkästä aikaa pisteiden valossa hyvä peli.
Vaikka kausi on puolessa välissä, hakee pelimme edelleen suuntaansa.
Yksilöinä pärjätään kyllä, mutta joukkueena tulee väliin pahoja notkahduksia ja jopa junnumaisia mokia ja merkkivirheitä.

- Toisaalta nämä ovat vasta runkosarjapelejä ja itse ainakin olen suunnannut katseeni jo pudotuspeleihin. Onnittelut TUTOlle, ei mitään turhia jätkiä ollenkaan.

- Joulutauko tekee varmasti hyvää jokaiselle äijälle kun saa ajatukset hetkeksi muualle. Ei muuta kuin hyviä joulunpyhiä kaikille. Hallilla nähdään taas ensi vuoden puolella.

Ottelun parhaat pistemiehet:
KyKy-Betset: Sillanpää (20p), Petrusevich (13p), Jylhä & Väliaho Mikko (7p)

TUTO Volley: Borichev K. (21p), Borichev D. (15p), Aaltonen & Hernandez (10p

Ottelun palkitut: TUTO Volley: Kirill Borichev, KyKy-Betset: Aivars Petrusevish.

Ottelut ja sarjataulukko:

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:

Kyky-Betset on syyskauteen tyytyväinen ja jää muutaman viikon joulutauolle lataamaan akkuja sekä parantelemaan pikku vammat kuntoon. Kausi jatkuu Tammikuussa, viikko loppiaisen jälkeen kun vieraaksi saapuu sarjan kärkijoukkue Maaningan Mahti.

Syksyn pelit meni suunnitelmien mukaisesti ja keväällä on tarkoitus ottaa voittoja sen verran että pudotuspeleihin päästään hyvistä asemista.

Kyky-Betsetin joukkue kiittää lukijoita, tukijoita, faneja ja innokasta talkoo porukkaansa joiden kaikkien panos on ollut mahtava! Hyvää Joulua Kaikille!