KyKy-Betset avasi kevätkauden 3-0 voitolla Maaningan Mahdista

15.1.2019

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Tuomas Sillanpää, Otteluisäntä Huvila Seppälä Oy:n tj: Tapani Taipale, Mahti: Antti Karttunen.

KyKy-Betset vs Mahti 3-0 (27-25)(25-22)(25-19)

KyKy-Betset aloitti vuoden 2019 tärkeällä 3-0 voitolla.

Kevätkauden kotiavaukseen Kyky-Betset sai vieraakseen loistavan alkukauden pelanneen Maaningan Mahdin savonmualta. Odotettavissa oli tiukka matsi, sen sarjataulukkokin osoitti.

Ensimmäisen erän alkupuoli meni isäntien hallitessa 5 pisteen erolla, mutta loppupuolella ote lipsui etenkin syöttövirheiden vuoksi. Mahti kävi rinnalla, mutta erä meni kuitenkin jatkopalloilla KyKy-Betsetille 27-25.

Toiseen erään Mahti pahensi syöttöä, mikä toi myös tulosta lähes erävoittoon asti, mutta betonimiehet kampesivat lopussa neljän pisteen tappioasemasta erävoiton Petrusevicsin johdolla.

Kolmanteen erään Mahti yritti hakea muutamalla pelaajavaihdoksella lisävirtaa, mutta betonimiehet takoivat pisteitä laajalla rintamalla vieden erän 25-19 ja koko ottelun 3-0.

Mikko Väliaho: Makealta tuntui päihittää savolaiset :) Hyvin onnistuttiin koko joukkueena, pidettiin taktiikasta hyvin kiinni, mistä osoituksena kauden paras torjunta ja puolustuspeli. Vielä peli aaltoilee liikaa erien sisällä, mutta parempaan suuntaan mennään.

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Tuomas Sillanpää, Mahti: Antti Karttunen.

Tulevana sunnuntaina KyKy-Betset matkustaa Lempäälän Kisan vieraaksi Pirkanmaalle ja luvassa on taas ankaraa vääntöä sarjapisteistä...