Hurmokselle tiukka 3-2 voitto ja 2 sarjapistettä, KyKy-Betsetille 1 piste

12.2.2019

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Miro Rasinperä, Otteluisäntä HOISKO CLT:n Tj: Markku Herrala, Hurmos: Ville Louhela.
Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Miro Rasinperä, Otteluisäntä HOISKO CLT:n Tj: Markku Herrala, Hurmos: Ville Louhela.

KyKy-Betset vs Hurmos 2-3 (17-25)(25-23)(21-25)(25-14)(13-15)

Viisieräinen taistelu päättyi Karelian Hurmoksen voittoon. Vuoristorataa mentiin molemmin puolin, alkuun näytti että Hurmos jyrää kuten heillä on tapana ollut tällä kaudella. Suomen Cupissa kaksi Liiga joukkuetta pudottanut Pohjois Karjalan ylpeys sai kuitenkin kelpo vastuksen. Olimme vielä viidennessä erässä voitossa kiinni, 13-13 tilanteessa kaverin kantti kesti paremmin ja kaksi pinnaa meni Itärajalle ja yksi jäi Nopolaan. Eteenpäin taas yksi askel ja peli näyttää paranevan askel askeleelta. Tulevana Lauantaina saadaan uusi mahdollisuus kun kohtaamme Hurmoksen Joensuussa.

Sunnuntaina on sitten kauden kohokohta kun Keski-Suomen herruudesta väännetään Jyväs Lentiksen kanssa Nopolan Liikuntahallilla. Tässä Derbyssä on varmasti tunnelmaa ja JyLe tulee kovaa, pisteet ovat elintärkeitä JyLelle taistelussa pudotuspelipaikasta. Ja KyKy-Betsetille taistelussa pudotuspelien kotiedusta.

Hurmos pelissä oli tunnelma korkealla yli kaksisataa päisen yleisön kannustaessa. JyLen kannattajien myötä haetaan yleisöennätystä tälle talvelle ja tietenkin arvokkaita pisteitä, nyt kannattaa saapua hyvissä ajoin, pilli soi kello 18:00 sunnuntai ehtoolla! Tervetuloa Lauteille Kannustamaan!

Ottelut ja sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/