Kyky-Betset avasi kuudennentoista peräkkäisen 1-Sarjakautensa Turussa tappiolla

24.9.2019

Joukkueitten esittely...
Joukkueitten esittely...
Kapteenit arvonnassa...
Kapteenit arvonnassa...
Ottelun palkitut: TUTO Volley: Kimmo Kutinlahti, KyKy-Betset: Martins Jansons.
Ottelun palkitut: TUTO Volley: Kimmo Kutinlahti, KyKy-Betset: Martins Jansons.


TUTO Volley vs KyKy-Betset 3-0 (25-13)(25-22)(25-21)

Kyky-Betset avasi kuudennentoista peräkkäisen 1-sarjakautensa Turun Tovereiden vieraana. TuTo oli tyly isäntä ja piti kaikki kolme pistettä omanaan. Betonimiesten avaus lähti takkuillen käyntiin ja isännät veivät lukuisten virheittemme avustuksella ensimmäisen erän helpohkosti 25-13.

Toinen ja kolmas erä näytti jo paremmalta, -22 ja -21 pinnaa saatiin omaan laariin, mutta taistelu päättyi aina parinkympin kohdalla ja TuTo hoiti erien loput rutiinilla.

"Ei pojat syytä huoleen"- totesi uusin betonimies Ville Heiskanen ekan KyKy paidassa esiintymisensä jälkeen. Totta oli paljon kommentissa sillä varmasti otteet paranevat ja yhteispeli alkaa sujua taas ottelu ottelulta paremmin.

Turussa vastaanoton arkkitehtinä toimi Illia Liunenko ja hän oli yksi betonimiesten onnistujista. Passari Jansons palkittiin kotijoukkueen Kimmo Kutinlahden ohella.

Betonimiesten riveissä oli uusia kasvoja. Leevi Hautamäki pyörähti kentällä ensikosketuksen miesten sarjassa. Latvian juniori Mareks Lazuko tuurasi vuoroin keskellä Aaro Keisasta tai hakkuri Henrik Heinästä. Mosse Kostamon käsi ei vapissut syöttöruudussa mutta vapinaa syötöt aiheuttivat verkon toisella puolella.

Tulevana sunnuntaina 29.9. jatketaan sitten kotisalissa ja ottelun tarjoaa Kyyjärven Kunta 90-vuotis synttäreiden kunniaksi. Vapaa pääsy kaikille katsojille! Valepa on vuotta kokeneempi ja haluaa ammattivalmentaja Matti Alatalon johdolla voittaa betonimiehet. Ja nähtäväksi jää montako farmipelaajaa mestaruusliigasta saapuu VaLePan mukana Nopolaan.

Nyt kaikki lauteille kannustamaan KyKy-Betset voittoon!

Ottelu alkaa tuttuun tapaan Su 29.9. klo: 18:00 Kyyjärven Liikuntahallilla.

Ottelut ja sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/