KyKy-Betset nappasi Kotkasta 3-1 vierasvoiton

6.10.2019

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Ville Heiskanen, KaVe: Anton Lepistö.
Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Ville Heiskanen, KaVe: Anton Lepistö.
KaVe vs KyKy-Betset 1-3 (27-29)(18-25)(25-23)(18-25)

Kyky-Betsetillä mieluinen Kotkan reissu, tuliaisina kolmen pisteen voitto. Hyvä vastaanotto antoi Martins Jansonsille avaimet loistavaan passi pelaamiseen. Yleispelaajat Heiskanen ja Petrusevics yhdessä libero Liunenkon kanssa onnistuivat tasaisen varmasti. KaVe pommitti joka erässä yhtä pelaaja selkeästi mutta pojat kestivät painostuksen hienosti.

Oma syöttö taktiikka meni suunnitelmien mukaan, kolmannessa erässä hiukan unohtui ja Karhula oli heti mukana taistelussa. Aaro Keisanen ja Henrik Heinänen takoivat Jansonsin tarjoilusta komeita iskuja. Itseluottamus nousi silmissä, koko joukkueen panos auttoi voittoon puhtailla voitoilla olevasta Karhulasta.

Kotijoukkue oli saanut riveihinsä Liiga Ducksista Aleksander Rastamon mutta se ei meitä pysäyttänyt. Anton Lepistö ja Henkka Piipari olivat Kaven tasaisen porukan vaikeimmat pysäytettävät. Kyky-Betsetin syöttökoneet Väliaho ja Kostamo toimivat jälleen.

Sunnuntaina 20.10.2019 klo: 18:00 jatketaan kotisalissa sarjan ennakko suosikki Lempo-Volleyn kohtaamisella. Tervetuloa Lauteille Kannustamaan!

Ottelut ja sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/