KyKy-Betsetille 3-2 kotivoitto Lempo-Volleystä jälleen pitkän kaavan kautta

22.10.2019

KyKy-Betset: Mika Väliaho, Otteluisäntä: TORSTAI LEHDEN edustajat: Jaska Ketola ja Titus Liikala. Lempo-Volley: Tomi Rumpunen.
Ottelun alussa Kyyjärven KyKy ja KyKy-Betsetin joukkue muisti Marita Parkkosta merkkipäivän johdosta.

KyKy-Betset vs Lempo-Volley 3-2 (26-24)(25-22)(18-25)(18-25)(19-17)

Lempo-Volley oli nimensä veroinen vieras. Viheliäisen sitkeä joukkue tuli Lempäälästä, Kisan ja Jyryn fuusion tuloksena. Betonimiesten myllystä piti kaivaa viimeisetkin eväät jotta vieras saatiin nurin. Hirmuisen tapahtuma rikas näytelmä. Kaksi ekaa erää saatiin Mareks Lazukon onnistuessa ratkaisupalloissa. Hyvin iskeneen Henrik Heinäsen kanssa vaihdellut Latvian apu oli mies paikallaan myös viidennen erän ratkaisuhetkillä.

Tauolta Lempo tarkensi tekemistään ja sai meidän vastaanottoa horjahtamaan mutta asia korjaantui kun tuli tosipaikka eteen. Petrusevics takoi viimeiset pinnat raudan lujaa lattiaan ja voitto jäi kotisaliin. Valmentajan syke tasaantui vasta maanantai iltana, näin tiukkaa nousua en muista. Sulaminen on joskus erien lopussa ollut tuttua, mutta kyllä nyt oli hurja nousu.

Viides erä alkoi Kykylle 3-1, Kunnari otti aikalisän ja sai Lempon koneen käyntiin. 4-4 ja varoitus kotijoukkueelle protestoinnista, 4-6 Kykyn aikalisä. Ei auttanut. Lempo meni menojaan, 5-10 ja 6-12 jäivät mieleen. Sitten tuli musta pilvi Lempo leiriin, viisi hyökkäysvirhettä ja yksi verkkolinjan ylitys. tilanne 12-12 ja Keisanen torjuu jo betonimiehet 13-12 johtoon. Sitten mennään erän loppu vuoristorataa ja ottelu päättyy Petrun niittiin 19-17.

Yksi hienoimmista nousuista oli tosi, tosi on myös Lempo leirin nöyryys ja urheiluhenki. En usko löytäväni montaakaan joukkuetta joka pystyy tässä tilanteessa moiseen rauhallisuuteen. Ei syytelty ketään, kättä paiskattiin ja kuten Kunnarin Esa totesi. Tätähän me osattiin odottaa, taas nähtiin klassikko peli. Kiitos Lempo-Volley!

KyKy-Betset jatkaa tupla peli viikonlopulla. Lauantaina matkustetaan Savoon ja vastus ei kaipaa imarteluja, Pielaveden Sampo on tuttu kestomenestyjä ja tuttu kaikille lentis ihmisille. Päävalmentajana lentislegenda Sergei Ivanov.

Sunnuntaina tulee sitten kotisalissa kunnon jälkilöylyä, kuumaa ilmaa luvassa Nurmon suunnasta. Jymy ei ole hävinnyt yhtään ottelua tänä syksynä ja kurmootus halut on hirmuiset. Sakkojen uhalla ei KyKy logoa kumarreta.

Tervetuloa naapuriin kylään, KyKy-Betset ottaa haasteen vastaan, laitetaan Kyyjärvelläkin vähintään 200 katsojaa lauteille tavoitteeksi yleisömäärässä kun sarjakärki saapuu Nopolaan seuraavassa klassikossa!

KyKy-Betset vs Nurmon Jymy Su 27.10. Klo: 18:00 Kyyjärven Liikuntahallilla! Tervetuloa koko seutukunta lauteille kannustamaan!