KyKy-Betsetille Savonlinnasta 3-2 vierasvoitto

12.11.2019

Ottelun palkitut: East Volley: Jere Aalto, KyKy-Betset: Mika Väliaho.
Ottelun palkitut: East Volley: Jere Aalto, KyKy-Betset: Mika Väliaho.

East Volley vs KyKy-Betset 2-3 (26-24)(23-25)(25-21)(20-25)(13-15)

Savonlinna ja East Volley tiedettiin perinteikkääksi lentopallo seuraksi. Puitteet ja tapahtuma olivat taatusti kunnossa. Kotijoukkueelta puuttui ensimmäinen kotivoitto ja tiesimme että pientä painetta on ilmassa.

Ottelu oli melkoista vuoristorataa, East painoi päälle kokoajan ja isännät taistelivat läpi ottelun jokaisesta pallosta. Betonimiesten leirissä ilmeni aamulla flunssaa ja siihen auttoi burana. Mareks Lazuko sinnitteli Martins Jansonsin kanssa kuumetta vastaan ja kyllä Eastin miehetkin yrittivät lannistaa poikia mutta periksi ei annettu. Tuli mieleen Mustanpuron miehen kommentti, "Periksi en anna mutta anteeksi voin pyytää."

Tauolle mentiin tasalukemissa, sitten kolmanteen Olavin Linnan soturit tulivat rytinällä ja Nopolan miehet ottivat rauhallisesti. Neljänteen piti jotain keksiä ja vaihdettiin hiukan järjestystä ja sepäs auttoi. Heiskasen Majesteetti aloitti syöttöruudusta kirin ja Väliaho jatkoi omalla vuorollaan samaa tykitystä. Linnan herrat ja Lentopallo lähettiläs ihmettelivät mikä betonimiehiä nyt vaivaa. Tästä oli hyvä jatkaa viidenteen ja alkoi burana vaikuttaa Lazukoonkin, mies tuuletti viidettä pistettä varoituksen arvoisesti, ei haittaa. Rohkea ja rauhallinen peli auttoi meidät erä ja otteluvoittoon. Viimeiset kolme pistettä takoi Petrusevics.

Pelit jatkuu ja vastus ei helppone. Rantaperkiön Isku Tampereelta saapuu sunnuntaina kostamaan viime kevään kepposta. Isku tulee varmasti kovempaa kuin kukaan muu, heillä on farmi VaLePan kanssa ja sehän antaa mahdollisuuksia. Edellisessä pelissä Sampoa vastaa Iskun paidassa oli kovia nimiä, Aaro Nikula, Arttu Lehtimäki ja Ilari Toimela. Nämä herrat nostelivat keväällä kannua ja ripustivat kultamitalit kaulaansa. Katsotaan miten betonimylly laulaa sunnuntaina. Tulkaa kannustamaan, pelissä mukana otteluisäntä Mäkelä Alu ja Kujalan Einon kinkkuarpajaiset!

Ottelut ja sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/