KyKy-Betset voitti Rantaperkiön Iskun 3-1

19.11.2019

Ottelun palkitut: Isku: Konsta Karjalainen, Otteluisäntä: MÄKELÄ ALU OY:n Myyntijohtaja: Mika Korkea-aho, KyKy-Betset: Mareks Lazuko.
Ottelun alussa Kyyjärven KyKy ja KyKy-Betsetin joukkue muisti Eila Hännistä merkkipäivän johdosta.

KyKy-Betset vs Isku 3-1 (25-15)(26-28)(25-16)(25-18)

Kyky-Betset kaatoi Rantaperkiön Iskun Tampereelta. Kuuden pisteen otteluun saatiin hyvä alku, Heiskasen Villen syöttövuoro erän alussa pisti vastustajan ahtaalle. Saatiin lentävä lähtö erän alkuun ja koko joukkue onnistui, pidettiin kiinni sovituista asioista. Toinenkin erä oli tulossa, Isku haastoi hyvin erän loppumetreillä ja kuin varkain kääntivät erän jatkopalloilla Pirkanmaalle.

Tauolta Iskun vahva sisäänmarssi pisti Kykyn aikalisälle missä tarkasteltiin asennetta. Sieltä löytyi tekemisen meininki ja loppu sujui betonimiesten tahtiin. Keisasen Aaron vahva syöttö teki tuhojaan, mies taisi tehdä henkilökohtaisen ennätyksen. Petrusevics vastasi haasteeseen ja takoi kauden kovimmat hypärit. Väliahon Mika on saanut omasta sakista nyt kaksi haastajaa, tämä tietää hyvää.

Syöttöruudussa oltiin vahvoja joka mies. Liunenko vastaavasti hoiti naapurin syötöt hyvin Jansonsille ja passari tarjoili hyökkääjille mikasaa. Iskusta pahimmat kiusaajat olivat hakkuri Paavo Korhonen ja yp Konsta Karjalainen joka palkittiin betonimiesten hakkuri Mareks Lazukon ohella. Raadissa otteluisäntä Mäkelä Alun myyntijohtaja Mika Korkea-ahon valinnat osuivat nappiin.

Betonimiesten pelit jatkuu parin viikon kuluttua Kuortaneen Valmennuskeskuksen joukkuetta vastaan, taas on ns. kuuden pinnan matsi. Ottelu pelataan Alajärven uudessa Monitoimihallissa sunnuntaina 1.12. klo 18:00