KyKy-Betset avasi kevätkauden 3-1 kotivoitolla Napapiirin Palloketuista

7.1.2020

Ottelun palkitut: NaPa: Oskari Seppä, KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, Palkinnot jakoi Otteluisäntä: SOININ SANEERAUS Oy:n Tj: Matti Honkola.
Ottelun palkitut: NaPa: Oskari Seppä, KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, Palkinnot jakoi Otteluisäntä: SOININ SANEERAUS Oy:n Tj: Matti Honkola.

Sarjataulukko
Sarjataulukko

KyKy-Betset vs NaPa 3-1 (23-25)(25-22)(25-23)(25-14)

KyKy-Betset aloitti uuden vuoden voittamalla Napapiirin Palloketut kotona.
Kolme pistettä oli tavoite tästä ottelusta ja siinä onnistuttiin. Ville Heiskanen oli sairaana ja Henrik Heinänen poti hiukan jalkaansa joten lähtökohdat olivat haasteelliset pitkän joulutauon lisäksi.

Nyt täytyy antaa tunnustus joukkueelle, tämä oli ennakkoon kauden vaikein ottelu. Pelin alku osoitti sen ja NaPa tuli rohkealla pelillä, he pelasivat upporikasta tai rutiköyhää. Ensimmäinen erä tiukasti napapiirille 23-25. Toisen erän alku sai näyttämään 1-5 tilanteessa että pohjoiseen matkaa pisteitä mutta aikalisä herätti betonimiehet.

Heiskasen paikalla pelannut Mosse Kostamo oli rautaa vastaanotossa. "Moskova" kiitti luottamuksesta ja hoiti pallot Janssonin hyppysiin ammattimiehen varmuudella. Petrusevics takoi ajoittain tosi kovia lyöntejä NaPan kenttään, 26 pinnaa tässä pelissä riitti palkintoon. Vieraittein hakkuri Oskari Seppä antoi myös merkkejä pelimiehen taidoistaan ja nappasi Petrun ohella palkinnon. Soinin Saneerauksen Matti Honkola jakoi pokaalit kokemuksella ansioitten mukaan.

Kostamo oli Napaa vastaan edukseen mutta ketään joukkueesta ei saa unohtaa, niin tänään kuin jatkossakin jokainen on yhtä tärkeä lenkki tässä ketjussa.

Kotiotteluilla jatketaan tulevana lauantaina kun vieraaksi tulee Karhulan Veikot Kotkasta, heillä on liigafarmi Vantaa Ducksin kanssa ja ankoilla on vapaa viikonloppu. Pudotuspeleihin molemmilla on hinku ja pinnat kiinnostaa varmasti. Matti Palosen vierailua passarina kannattaa tulla seuraamaan, tämä mies on yksi sarjan legenda.

KaVe tulee kovaa niin keskeltä kuin laidoiltakin. Tulkaa paikalle kannustamaan, nyt on apu tarpeen. Nähdään lauteilla Lauantaina 11.1. klo: 18:00.

KyKy-Betset vs Karhulan Veikot La 11.1. Klo: 18:00 Kyyjärven Liikuntahallilla

Ottelut ja sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/