KyKy-Betsetille 3-1 vierasvoitto Valepasta

19.1.2020

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Petteri Penttinen, VaLePa: Matti Kimpanpää.
Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Petteri Penttinen, VaLePa: Matti Kimpanpää.

VaLePa vs KyKy-Betset 1-3 (23-25)(25-17)(15-25)(22-25)

Betonimiesten pistetili karttui Valepan kustannuksella. Tärkeä peli ja onnistuttiin viikolla tekemään oikeita asioita niin salilla kuin pöydän ääressä. Karhula matsin jälkeen tuumittiin että jotain pitää keksiä, yleisö ja tukijoukot ansaitsevat parempaa.

Syksyllä Kuopio-hallin kahviossa istui toipilas Petteri Penttinen ja mies ilmaisi kiinnostuksen pelata betonimiesten riveissä ellei muuta ilmaannu. Vammalassa mies puki KyKy paidan ylleen ja auttoi joukkueen voittojen tielle. Toinen yllätys oli viime kauden kapteeni Tuomas Sillanpää. Tumppi tuli ja vakuutti, molemmat kauden ensikertalaiset suoriutuivat tehtävästään hyvin.

Viikonlopun kaksi kovaa treeniä antoi lupaavia odotuksia, mutta pitää muistaa että vastustajakin yleensä yrittää parastaan. Valepa puolusti hyvin mutta syöttöruudussa antoi meille tasoitusta.

Virheittä ei KyKy-Betset Sylvään salissa selvinnyt, toisen erän menetys oli hyvä herätys. Tauko meni ilman puheita, Petru sanoi joukoilleen että tehdään omaa työtä ja tulos näkyy. Rauhallinen kapteeni sai joukkueen vireeseen. Passari Jansons vaihtui tauolta Penttiseen ja hakkuri Lazukon tilalle marssi Sillanpää. Ei peli hurjasti muuttunut, mutta sen verran että virheet vähenivät ja ehkä Petterin kunnioitus Valepan nuorille oli liikaa.

Tämä oli taaskin koko joukkueen voitto. Ilman perjantain ja lauantain hyviä treenejä tasonnousua ei olisi nähty. Heinänen ja Hautamäki haastoivat muun joukkueen valmistavissa harkoissa, samaan syyllistyi konkari Lamminen. Kilpailu lisää yritystä ja tekeminen paranee.

Tyrvään Sanomat arvioi ottelun parhaat ja he olivat betonimies Penttinen ja Valepan Kimpanpää.

Pää Belsebuupi joukkoineen nähdään tulevana lauantaina Lempäälän Hakkarissa, siellä on varmasti odotettavissa sitä pirun torjuntaa...

Ottelut ja sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/