KyKy-Betsetille Lempäälästä 3-0 tappio

28.1.2020

Lempo-Volley vs KyKy-Betset 3-0 (25-15)(25-18)(26-24)

Haaksirikkoinen joukkue ei syttynyt Lempäälässä. Kaksi eka erää jäätiin telineisiin ja Lempo pelasi hienosti. Virheitä tehtiin tasaisesti ja eikä mikään tuntunut onnistuvan, sen sijaan kotijoukkue taisteli lähes kaikki mahdollisetkin pallot peliin.

Tauolla vedettiin henkeä ja sovittiin että tästä alkaa uusi mahdollisuus. Kolmas erä olikin betonimiesten parasta aina 20-22 saakka kunnes Lempo rutisti erän meidän nenän edestä 26-24.

Tappiota on turha selitellä. Kyky-Betsetin vahvuudesta puuttui A-poikien kierroksen takia muutama peluri ja Tuomas Sillanpää seurasi pelin katsomosta siviilit päällä kunnioittaen Lempon "Kaikki pelaa" ajatusta.

Pelit jatkuu kaikesta huolimatta. Tuleva koitos on legendaarista Pielaveden Sampoa vastaan kotona. Sieltä tulee legendojen legenda, Sergei Ivanov poikineen. Tästä matsista ei kannata jäädä pois. Panokset on kovat ja Mestari valmentaja Ivanov sytyttää takuulla Sammon liekkeihin.

Nyt on totuuden paikka Betonimiehillä, muttei kuitenkaan mahdoton tehtävä. Kotiluolassa esiintyy myös ensikertaa Petteri Penttinen KyKy-paidassa. Katsotaan kuka vetää pisimmän korren, se selviää tulevana sunnuntaina 2.2. klo 18.00. Tulkaa paikalle!

Ottelut ja sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/