KyKy-Betset väänsi 3-2 voiton East Volleysta

16.2.2020

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Petteri Penttinen, East Volley: Teemu Silventoinen. Palkinnot jakoi Otteluisäntä: KESKISUOMALAISEN Kuluttajamyynnin johtaja: Erkki Ekonen.
Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Petteri Penttinen, East Volley: Teemu Silventoinen. Palkinnot jakoi Otteluisäntä: KESKISUOMALAISEN Kuluttajamyynnin johtaja: Erkki Ekonen.

KyKy-Betset vs East Volley 3-2 (22-25)(25-20)(25-22)(21-25)(15-9)

Kyky-Betset kukisti East Volleyn erin 3-2

Betonimiesten taistelu jatkui nyt kotisalissa Savonlinnan East Volleytä vastaan.
East Volley tiedettiin kovaksi puolustus joukkueeksi.

Kyllä heille pitää hattua nostaa korkealle. East pelasi kurinalaisesti joka tilanteen.
Se ei nyt riittänyt, suurin ero oli yleispelaajien tehoissa. Petrusevics ja Heiskanen takoivat kymmenkunta pinnaa enemmän kuin Eastin Silventoinen ja Ilkka Sairanen.

Hakkuri peli melko lailla tasan, sitten passarit. Jonne Väisänen haastoi ekassa KyKyn Jansonsin, erä hävittiin kuitenkin syöttö ja hyökkäys virheillä. Passarit melko tasaisia toisen erän puolikrouviin. KyKyn toinen passari Penttinen tuli toisen erän puolivälissä laatikkoon ja Lazukon kanssa napattu torjunta piste käänsi pelin kulkua. Tähän asti East oli niskan päällä, sitten betonimiehet kiristivät tahtia. Toinen ja kolmaskin erä isännille. Neljännen vei East isäntien avustuksella ja päästiin viidenteen ns. lottoerään.

Ratkaisuerän aloitti vieraat syöttövirheellä. Väliahon ja Penttisen syötöillä saatiin paljon pinnoja ja East alkoi sulamaan. Kauden paras peli kotisalissa oikeaan aikaan palkittiin kahdella pisteellä.

Otteluisäntä Keskisuomalainen palkitsi KyKy-Betsetiltä Petteri Penttisen ja East Volleystä Teemu Silventoisen. Palkinnot jakoi Erkki Ekonen.

Ottelut ja sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/