KyKy-Betset haki Rovaniemeltä 3-0 voiton

22.2.2020

NaPa vs KyKy-Betset 0-3 (24-26)(18-25)(15-25)

KyKy-Betset haki Rovaniemeltä kolme pistettä. Napaketut olivat alussa hurjalla päällä. Liekkö kevättä rinnassa ja onhan tämä muutenkin erikoinen kevät notta kuka tietää mitä tästä vielä tuloo. Härmän hakkuri Sillanpää oli pakannut varusteensa kuten Heinänenkin, mutta junnu joutui kuumeen takia perumaan Pukinpajan reissun. Nuorimmaisethan sinne yleensä viedään pukin juttusille.

No nyt ei sitten menty koko paikkaan ja sehän harmitti ainakin keskari Lazukoa. Latvian pojan on varmaan kirjoitettava kirje Napapiirin sankarille. Jaahas olihan meillä nuorempi JJ mukana, Kemppaisen Eetu tuurasi Huttusta joten olisiko sittenkin pitänyt?

Uusisalon bussi oli ottelun ratkaisu tai ainakin jos olisi palkintoja jaettu mutta nyt Ketut olivat nuukalla päällä. Taktiikka onnistui taukopaikkoja sekä kuljetusta suunnitellessa. Koko joukkueen voitto kuten monesti ennenkin. NaPa tuli pelin alkuun kovaa ja johti vielä 20-16 kunnes alkoi betoni seinä kovettua. Väliahon Mikan torjunnat lopussa käänsivät erän KyKylle.

Tiukka eka erä 24-26 ja toisen erän NaPan kirin katkaissut Kostamon puolustus katkaisivat kettujen pyristelyn.

Kolmas erä oli kosmetiikkaa ja hyvä keskittyminen plus oikea kuljetuskalusto auttoivat betonimiehille kolme pinnaa.

Ottelussa ei palkintoja jaettu mutta tulevana sunnuntaina taas palataan tutuille lauteille missä homma toimii. Runkosarjan viimeinen ottelu Kuortanetta vastaan ja pelissä on panosta. Suomen nuorten Maajoukkue FIN-18 kun saapuu kanukki valkun kanssa paikalle on tosi kyseessä.

Tulkaa paikalle katsomaan ainakin tulevaisuuden Suomi paidan pelureita. Vastus on kova, viimeksi Alajärvellä hyvän alun jälkeen Kuortane otti pisteet. Katsotaan mitä aikainen kevät saa aikaan! Kuortaneen Joska Försti teki ensi esiintymisen Mestaruusliigassa Tiikereissä viikko sitten Loimua vastaan.

Sunnuntaina 1.3. Klo: 18:00 KyKy-Betset vs FIN-18 (Kuortane)
Kyyjärven Liikuntahallilla. Tervetuloa Lauteille Kannustamaan!

Ottelut ja sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/