KyKy-Betset avasi sarjakauden Tampereella ja nappasi 3-2 vierasvoiton Rantaperkiön Iskusta pitkän kaavan kautta

3.10.2020

Ottelun Palkitut: Isku: Paavo Korhonen, KyKy-Betset: Aivars Petrusevics.
Ottelun Palkitut: Isku: Paavo Korhonen, KyKy-Betset: Aivars Petrusevics.

Isku vs KyKy-Betset 2-3 (25-20)(25-18)(22-25)(23-25)(6-15)

17:sta Miesten 1-sarja kausi KyKy-Betsetille alkoi makealla voitolla Tampereella. Rantaperkiön Isku on Suomen maineikkaimpia seuroja lentopallossa. Täytyy oikein ottaa hattu päästä ja pysähtyä tuumimaan mikä joukkue kaatui sarja-avauksessa. On kyllä arvokkaat pisteet ja maistuvat pitkään.

Kaksi ensimmäistä erää mentiin Tampereen miesten tahtiin ja tauolle poistui hiljainen betonimiesten sakki. Pukukopin taika toi kolmanteen erään ryhtiä, ei me tätä olla vielä hävitty oli yhteinen päätös. Kapteeni Aninko siirrettiin yleispelaajaksi ja Veikka Manninen otti hakkurin työpaikan. Keisasen Aaro ja Väliahon Mikko vaihtoivat lähtöruutuja. Niin tai näin mutta nämä lääkkeet ja virhekuri alkoivat murentaa Iskun tekemistä.

Tiukat kolmas ja neljäs erä väännettiin Nopolaan. Isku ei antanut mitään ilmaiseksi, Katilan Jukka näytti asenteen mallia nuoremmilleen ja oli yllättävän hurjassa vireessä keskellä ja syöttöruudussa. Paavo Korhosen ruuti oli kuivaa ja neljä erää mies oli pitelemätön. Ilja Liunenko haastoi hienosti Iskun kohu liberon Konsta Karjalaisen.

Viidennen erän aloitti Isku ja eka pallosta asti Petrucevics näytti pelurin taitonsa. Taisi olla "laaki ja vainaa" mallia ohjelma käynnissä. Ozolins pysyi syöttöruudussa pitkään ja sanoi haluavansa olla samalla tontilla pelin loppuun saakka. Ralfsin taika ei ihan onnistunut 9-1 ja siihen päättyi passari miehen syötöt. Erän loppu mentiin tasatahtiin ja päätös numerot 15-6 Kyky-Betsetille.

Sarjaa jatketaan lauantaina 10.10. klo: 17:00 Kyyjärven liikuntahallilla.
Kyyjärven Kunta on otteluisäntä ja vieraaksi saapuu Karhulan Veikot Kotkasta.
Veikot on aina kova ja Palosen Matti on kunnon Matti. Vantaa Ducksin farmi antaa Santeri Sirenin kanssa lisä voimaa.
Tässä ottelussa on tavallista kovempi panos, normi 1-Sarjapisteet jaossa ja Ottelun voittaja jatkaa Suomen Cupin seuraavalle kierrokselle.
Tervetuloa lauantai lauteille, ottelu alkaa klo: 17:00!

Muistakaa THL suositukset ja vastuu on kaikilla tapahtumaan osallistujilla!

Ottelut Ja Sarjataulukko:

https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!

https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/