KyKy-Betset torjui Pielavedeltä makean 3-0 voiton

2.11.2020

Ottelun palkitut, Sampo: Ilja Ivanov, KyKy-Betset: Veikka Manninen.
Ottelun palkitut, Sampo: Ilja Ivanov, KyKy-Betset: Veikka Manninen.

Sampo vs KyKy-Betset 0-3 (20-25)(21-25)(27-29)

Pielaveden Sampo ja KyKy-Betset kohtasivat ennakkoon arvioidussa viiden erän pelissä. Ennustus ei toteutunut vaikka molemmat olivat pelanneet sarjassa paljon viisi eräisiä otteluja. Betonimiesten kokemus oli liikaa hyvin taistelleelle Sampo miehistölle.

Tasaisuus ja rauhallisuus oli meidän valtti Pielavedellä. Sarjan kovimpiin syöttäjiin lukeutuvan passari Ilja Ivanovin hurjat hypäritkään eivät horjuttaneet meidän vastaanottoa. Betonitehtaalla työharjoittelussa oleva libero Mosse Kostamo oli rauhallinen kovassa paikassa ja hoiti tulikasteen loistavasti. Latvian lahja Ralfs Ozolins jakoi passeja tasaisesti niin laitoihin kuin keskelle. Tilastojen mukaan erittäin tasaista. Kapteeni Aninko ja yp Petrusevics paukuttivat tyylillä Mikasaa parkettiin. Hakkuri Manninen kuittasi kettukarkit parhaina yhdessä Ivanovin toisen polven passarilupauksen kanssa. Joukkueiden suurin ero tuli torjunta pisteissä. KyKy-Betsetin kaksi viimeistä pistettä tehtiin niinikään torjunnoilla.

Betonia olivat meidän keskimiehet Keisanen ja vanhassa kotisalissaan pelannut Mikko Väliaho. Mikko sai suosion osoituksia Pielavetiseltä yleisöltä, eikä turhaan. Monet, monet niin hyvät muistot siellä salissa on jäänyt mieliin. Tässä varmasti yksi syy miksi pelimme oli rauhallista. Kyllä Mikon olemus ja viileys ennen peliä auttoi keskittymiseen. Sampo on kova porukka tässä sarjassa, nuori joukkue jota johtaa valmentaja mestari Sergei Ivanov. Sanoisinko yksi kovimmista Suomessa vaikuttavista nuorten valmentajista. Tulokset ja näytöt puhuvat puolestaan.

Kulttuuri matkat jatkuvat isäinpäivän kunniaksi. Betonimiesten tie vie Turkuun. Panokset kovenevat, TUTO Volley tuo Mestaruus liigan joukkueita kaatanut isäntä ei ole varmasti suopea sellainen.

Ottelun voittaja saa 1-sarjan pisteet sarjataulukkoonsa ja sokerina pohjalla voittaja jatkaa Suomen Cupin Puolivälieriin. Palkinto on melkoinen, voittaja saa kotiinsa vieraaksi Mestaruusliiga joukkue Savo Volleyn tähti sikermän.
Tästä ei panokset kovene, joten annetaan paineet TuTolle. TUTO Volley on nimittäin 1-sarjassa vielä ilman erä häviötäkään ylivoimainen ykkönen.

Ottelut Ja Sarjataulukko:

https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!

https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/