Turusta ei irronnu Isänpäivä tuliaisia

8.11.2020

Ottelun palkitut, KyKy-Betset: Ralfs Ozolins, TUTO Volley: Tuomas Koppanen.
Ottelun palkitut, KyKy-Betset: Ralfs Ozolins, TUTO Volley: Tuomas Koppanen.

Sarjataulukko 8.11.2020
Sarjataulukko 8.11.2020

TUTO Volley vs KyKy-Betset 3-0 (25-19)(25-18)(25-22)

KyKy-Betset oli TUTO Volleylle ärsyke. 1-Sarjapisteet sekä Suomen Cupin Puolivälierä paikka jäivät Turkuun. Jani Puputin sirkus oli kelpo katseltavaa.
KyKyn riveissä muuten elämänsä ensimmäisen 1-sarja pelin pelannut konkari passari pyöritti TuTon 3-0 voittoon.

KyKy-Betsetin peli ei lähtenyt käyntiin ja isäntien syöttö toimi hyvin. Liian usein joutui Ozolins passaamaan isäntien toivomaan paikkaan, missä odotti parin miehen torjunta. Kotiläksyt oli Turussa luettu hyvin, reilu hatun nosto Ruslanin joukkueelle. Betonimiesten ei tarvitse harmitella tappiota liikaa, Nunnavuoren hallista ei moni muukaan tule pisteitä saamaan. TUTO Volley pitää ansaitusti sarjan piikki paikkaa.

Alkukauden viidestä ensimmäisestä ottelusta KyKy-Betset on pelannut neljä vieraissa. Pitkästä aikaa päästään nauttimaan kotisalin tunnelmasta tulevana sunnuntaina kun vieraaksi saapuu Murikat Kuortaneelta. Kuortaneen Valmennuskeskus joukkue on sarjassa pisteen KyKy-Betsettiä edellä joten tasaista taistelua luvassa. Betonimiesten otteluaika on muuttunut ja nyt ensimmäinen syöttö lähtee liikkeelle Sunnuntaina 15.11. Klo: 16:00.

Tervetuloa lauteille kannustamaan turvallisesti ja jännäämään kenelle Kujalan Einon lahjoittama kinkku arpa osuu kohdalle...

Muistetaan tapahtumassa Korona ohjeistus ja Suojamaski!

Ottelut Ja Sarjataulukko:

https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!

https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/