Betonimiehet murensi Murikat erin 3-0

17.11.2020

Ottelun palkitut, KyKy-Betset: Jaakko Aninko, Otteluisäntä TORSTAI-lehden edustaja: Markku Harju, Murikat: Leevi Väänänen.
Ottelun palkitut, KyKy-Betset: Jaakko Aninko, Otteluisäntä TORSTAI-lehden edustaja: Markku Harju, Murikat: Leevi Väänänen.


KyKy-Betset vs Murikat 3-0 (25-14)(25-13)(25-23)

Betonimiehet murensi Murikat hyvällä syötöllä ja paremmalla torjunnalla. Keskipelaajat Mikko Väliaho ja upseerioppilas Aaro Keisanen olivat hurjina torjunta pelaamisen lisäksi syöttöruudussa. Väliaho pisti kauden komeimmat syötöt ja torjuntakin sujui mallikkaasti. Aaro komppasi konkarin tekemistä.

Ottelussa nähtiin harvinainen juttu, ensimmäisessä erässä loistavan pelin pelannut yp Petrucevics jäi ilman yhtään passia. Tämä olikin varmasti Latvian miesten oma taktiikka, tai sitten Aninko oli taktiikan kolmas laatija. Lauantaina Nurmon Jymyn kaatanut Murikka joukkue meni edellisen taktiikan syystä hämmennyksiin ja kaksi ekaa erää tuli pisteidenkin valossa helpohkosti kotiin. Pitkä tauko usein tekee tepposensa, nytkin oltiin lähellä mutta Vanhamäen Teemu puuttui peliin ja käänsi ottelun isännille puhtaasti 3-0.

Kyllä Betonimiesten tekeminen näytti ajoittain jopa komealta. Passari Ozolins saa porukan vauhtiin ja koko joukkue nauttii luottamusta. Libero paidassa nähtiin Kostamon Mosse ja nuorimies saa olla tyytyväinen. Kovaa syöttävä Kuortane ei "Kostajaa" horjuttanut. Rautaista pommia Murikoiden puolelta tuli mutta hyvin selvittiin. Mainitaan pelistä vielä Mannisen mukavat virneet ja puolustukset pro tasoiset sellaiset. No niitä tarvitaan lisää kun koti ottelujen sarja jatkuu tulevana sunnuntaina rakkaan naapurin Nurmon Jymyn kanssa.

Viimeiset kolme keskinäistä ottelua on ollut Jymyn hallintaa. Betonimiesten kohtaaminen on parasta herkkua lakeuden pelaajille. Tulevan sunnuntain pelissä on varmasti tunnetta ja latausta. Kohtaaminen alkaa Su 22.11. Klo: 16:00.
Tervetuloa lauteille kannustamaan! Ja Kinkkua on jälleen arvonnassa!

Ottelut Ja Sarjataulukko:

https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!

https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/