KyKy-Betset haki Rovaniemeltä 3-0 vierasvoiton

8.12.2020

Ottelun palkitut: NaPa: Leevi Alajärvi, KyKy-Betset: Aivars Petrusevics.
Ottelun palkitut: NaPa: Leevi Alajärvi, KyKy-Betset: Aivars Petrusevics.

Sarjataulukko 8.12.2020
Sarjataulukko 8.12.2020

NaPa vs KyKy-Betset 0-3 (20-25)(17-25)(21-25)

Betoninkova suoritus joukkueeltamme. Ei ole helppoa voittoa NaPan kotiluolasta koskaan saatavilla. Betonimiesten lataus onnistui ja keskityimme omaan tekemiseen riittävän hyvin. Napapiirillä suoritettu jalkojen ja yläropan virittely tuotti tulosta. Yleispelaaja Aivars Petrusevics takoi kovia hyökkäyksiä ja oli yksi kentän hahmoista. NaPalta onnistui Petrun kanssa palkittu keskipelaaja Leevi Alajärvi. Ralfs Ozolins oli vauhdissa vanhassa kotisalissaan. Illan komein suoritus oli Mikon päättämä takapateri "Kovapuun" passista. Tyhjältä jytkähti ja komeasti.

Kyky-Betset pelaa tasaisella joukkueella ja ratkaisijoita tuntuu löytyvän useita. Uutena pelurina Napapiirin retkellä oli kehityspelaajan statuksella mukana Kokkolan Tiikereiden Roope Keskinen. Kiitettävä suoritus ja nuorukainen sulautui hyvin betonialalle. Ottelu pelattiin Rovaniemellä Korona suosituksien ja rajoituksien vuoksi ilman yleisöä.

Voitto NaPasta nosti sarjataulukossa Kyky-Betsetin kakkospaikalle, tosin kolmantena oleva Lempo on pelin vähempi pelannut. Syksyn pelit ovat paketissa. Liiton ohjeistus Koronan vuoksi siirtää meidän kaksi seuraavaa ottelua kevät kaudelle. Pelipäivät neuvotellaan kalenterin salliessa. Nyt ei auta surkuttelu, keskitymme edelleen omaan tekemiseen ja harjoittelu jatkuu Korona ohjeistusten ja suosituksien mukaan päivä ja viikko kerrallaan. 

KyKy-Betset toivottaa Hyvää Joulua Talkoolaisille, Kannattajille ja Tukijoille!

Pysytään terveinä ja pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/