Pälkäneeltä 2-3 vierasvoitto

21.3.2021

Ottelun palkitut: Lukko: Tomi Perkiö, KyKy-Betset: Ralfs Ozolins. Palkinnot jakoi Pälkäneen oma poika: Eero Laesterä. Kuva: Asko Niemi.
Ottelun palkitut: Lukko: Tomi Perkiö, KyKy-Betset: Ralfs Ozolins. Palkinnot jakoi Pälkäneen oma poika: Eero Laesterä. Kuva: Asko Niemi.
Sarjataulukko 21.3.2021
Sarjataulukko 21.3.2021

Lukko vs KyKy-Betset 2-3 (25-23)(18-25)(23-25)(25-12)(7-15)

KyKy-Betset oli vaikeuksissa Pälkäneen Luja-Lukon kanssa. Voitto vaati täydet erät.
Mahtoiko paikalla ollut ja palkinnot jakanut kuntajakoselvittäjä Eero Laesterä olla se peikko joka meidät kipsasi. Kyllähän tämän tason virkamies saa betoninkovan joukkueen jäykistelemään, onhan Eero isossa roolissa kun ns. isojakoa tehdään. 
On se niin tärkeä asia itse kullekin se oma kotikunta.

Lukon neljännen erän pommitus Pälkäneen upeassa Kostia areenassa herätti Kyyjärven lentopallo urhot. Saatiin sellaista tulitusta niskaan pojat, tuumasi passari valtuutettu Henkka Huumarkangas. "Nyt annetaan takaisin korkojen kera. Sitten sokka irti ja tämä on meidän peli" Kyllä joukkue heräsi viime hetkellä ja pesi kasvonsa leppoisan alun jälkeen.

Pälkäneen pelissä mentiin hiukan poikkeavalla kuusikolla. Henrik Heinänen pelasi hakkurina Mannisen tilalla onnistuen hyvin. Aninko oli toipilaana ja Ilja Liunenko hoiti nyt yleispelaajan roolia. Lukon hyökkäys ja myös syöttö yllätti meidät, tulivat kovalla riskillä onnistuen siinä. Järnvall ja Perkiö takoivat hyvät pisteet Lukolle.

Laesterän valitsemat palkitut Lukon Tomi Perkiö ja KyKy-Betsetin Ralfs Ozolins.

Kakkospaikka runkosarjassa ratkeaa tulevana sunnuntaina kotisalissa.
Vastustajana viheliäinen Lempo Lempäälästä. Tapoihin on kuulunut viisi eräinen trilleri kun välejä on selvitelty. Olisiko nyt tehtävä poikkeus ja päättää runkosarja näytöstyyliin. Lempo on paras mahdollinen mittari betonimiehille. Keskinäisissä kohtaamisissa ei historiassa ole yhtään "Ohipeliä".

Su 28.3. Klo: 16:00 KyKy-Betset vs Lempo NopolaNews Netti-TV:ssä.

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/