KyKy-Betset 1-Sarjan Finaaleihin, Tulevana viikonloppuna ratkotaan Mestaruus

12.4.2021

Miesten 1-Sarjan Välierä Ottelut

PvAikaKloKotijoukkue-VierasjoukkueTulos
La10.4.202116:00Lempo-Volley-KyKy-Betset1-3 (26-28)(16-25)(25-23)(21-25)
Su11.4.202116:00KyKy-Betset-Lempo-Volley3-2 (14-25)(25-18)(25-21)(20-25)(15-12)

(2 Ottelua + Otteluvoittojen ollessa tasan, pelataan ns. Kultainen erä (25p). Voittaja jatkaa 1-Sarjan Finaaliin)

KyKy-Betset 1-Sarjan Finaaliin Voitoin 2-0
 

 Linkki Tulospalvelusivustolle

 

Viikonlopun hurja rutistus palkittiin. Lilliputti Kylän joukkue taisteli itsensä viidennen kerran 1-Sarjan Finaaleihin. Voidaan reilusti sanoa että makealta tuntuu, 17:sta kautta peräkkäin on tahkottu tällä tasolla ja nyt on mahdollista ottaa 1-Sarjan Mestaruus ja suunnata eteenpäin.

Lauantaina menomatkalla Lempäälään aistittavissa oli jotain todella jännittävää. Pukukopin syövereissä alkoi valjeta ettei tämä porukka ole kiinnostunut vielä kesälaitumesta. Jokaisen ilmeestä pystyi lukemaan tavoitteen. Lempo on aina ollut kova vastus ja sitä se oli viikonlopun kumpaisessakin koitoksessa. Erien alku oli betonimiesten hallintaa, Lempo ei perääntynyt vaan ajoi aina kiinni etumatkat. Ozolins piiskasi soturinsa kuitenkin erä ja otteluvoittoon 3-1.

Sunnuntaina jatkettiin Kyy Yorkissa ja nyt oli Lempo ottanut selville jotain mihin emme pystyneet heti reagoimaan. Tyrmäävä alku ja eka erä Hämeeseen pistein 14-25. Maltti pysyi hallinnassa ja Mäntylä kaivoi muutamat puolustukset mistä saatiin pisteet etumatkaan ja toka erä kotiin.

Pukukopin uumeniin, viisaat neuvot kuunneltiin ja päätettiin kuka määrää tässä salissa. Kolmas ja yleensä vaikein erä vuorovedoin mikä kääntyi lopussa kotiin. Oltiin erävoiton päässä finaalista.

Ei antanut Kunnari joukoilleen armoa vaan otti kaiken irti sotureistaan. Neljäs Lempolle ja perinteiseen viidenteen erään mikä näyttää olevan seurojen keskinäinen herrasmies sopimus keväisin.

Alkutahdit mentiin tunnustellen, sitten Ozolins syöttää ja torjunta hoitaa työnsä, ollaan jo 10-6 karussa. Ei antaannu Lempo soikoon, Kruuda tulee ja syöttää 10-11 viiden tikin putken. Sitten totta vieköön Väliahon Mikko ottaa suitset käteen ja antaa työnäytön joukkueelle torjunnasta ja herra siunaa. Keskinen ja Aninko alkavat matkimaan, Betoniseinään törmää Lempon hyökkäys. Ottelupallon torjuu maisteri kapteeni Aninko yksikseen ja nyt tanssii betoni orkesteri. Matka jatkuu Finaaliin ja olipa ne talkoot tuumii peportteri passari Huumarkangas Henkka.

On aika kiittää loistavaa vastustajaa. Mitään ei jäänyt antamatta, Lempo taisteli. Kun on tälläiset panokset ja tälläiset soturit soisi edes yleisön paikalle. Kuka tietää vaikka vääntö olisi vieläkin hurjempaa. Toivotaan että jo seuraavalla kerralla katsomot on auki.

Betonimiesten perheessä on vielä kaikki auki! Tulevana viikonloppuna lähdetään haastamaan TUTO Volleytä Finaaleissa. Ottelujen alkamisajat varmistuvat piakkoin... Se on varmaa että lauantaina ja sunnuntaina taistellaan...

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/