KyKy-Betset kaatoi OsVan, Viikonlopun kiertueen saldona kaksi voittoa ja 6 pistettä

5.10.2014

OsVa vs KyKy-Betset 0-3 (22-25)(20-25)(19-25)

Raporttia tulossa...

Oulunsalon Vasaman raportti ottelusta heidän Facebook sivuiltaan:

Vasaman pojat taisteli, mutta kokenut Kyyjärven Kyky vei ottelun 3-0.

Ottelun alku oli kotijoukkueelta erinomainen, sillä Vasama oli jo 6-2 johdossa, mutta niin vain piste pisteeltä alkoi Kyky ottamaan OsVaa kiinni. Ensimmäisen erän hyvä taistelu ei aivan riittänyt, vaan Kyky paineli kolmen pisteen erävoittoon aivan erän lopun lähestyessä.

Toinen ja kolmas erä alkoivat Osvalla heikommin, mutta t...asoihin aina päästiin. Ottelussa poikkeuksellisesti liberona pelannut Ville Pirinen näytti välillä loistavia otteita puolustuksessa, sekä yleispelaajan tontilla nuori Niko Suihkonen kypsyyden merkkejä hyökkäyspuolella. Ottelu oli välillä hyvää peliä, mutta vastustajan rutiinitaso oli OsVan poikia nähden hiukan parempi. Vastustajan peliä pyöritti viime kaudella Kokkolan Tiikereissä pelannut Kasper Vuorinen, sekä laidasta löytyi rutkasti liigakokemusta omaavat Jaakko Aninko sekä Atte Kyrölä.