KyKy-Betset voitti FIN-18 Kuortaneen 3-0

28.10.2014

KyKy-Betset vs FIN-18 3-0 (25-21)(25-19)(25-13)

Betonimiehet löysivät oivan vireen peliinsä lauantaina kotiluolassa. FIN-18 oli vastaantulija, vaikkakin vieraat olivat niskanpäällä kahden ekan erän alussa. Kokemus ja hyvä lataus otteluun olivat voiton salaisuus. Ongelmitta ei valmistautuminen koitokseen sujunut. Perjantaina mylläreiden passari Henkka joutui keskeyttämään reenit kipeytyneen pohkeen vuoksi. Haastetta riitti taikoa jalka kuntoon sekä tuuraaja tarpeen vaatiessa. Aikaa ei ollut liikaa mutta hätä keinot keksii. Hietalaakson Temmi hälyytettiin tossut kainalossa käsittelemään kinttu kuntoon ja jopa pelaamaan. Apua saatiin myös Jyväskylästä, Seppälän Tero ympäri puhuttiin talkoisiin. Pari vuotta yleispelaajana viihtynyt Tero asteli ekan erän lopussa kentälle ja Henkka sai lepuuttaa jalkaansa. Seppälän esiintyminen oli positiivinen sykäys joukkueelle ja pojat innostuivat hurjiin suorituksiin. Hyvin Tero passasi ja Niko-Matti Koskela täräytteli melkoisia pommeja Kuortaneen kenttään. Betonimiesten seinä oli taas pitävä, tuloksena 15 torjuntaa.

Kuortaneen pojat eivät uskoneet ehkä itseensä, kahden viikon pelaamattomuus myös näkyi opistolaisten otteissa. Valmennuskeskuksen joukkue tulee vielä lujaa, painakaa nimet mieleen. Pekka Lahtisella on melkoinen materiaali käsissään.

Palkitut:
KyKy-Betset: Niko-Matti Koskela, FIN-18: Juho Kaunisto

Lehdistötilaisuus: http://youtu.be/_4OaWMNwBwk

http://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Oulunsalon Vasama saapuu tulevana sunnuntaina ensivierailulle Lassen saunaan. Ennakkoluuloton ja hyvin harjoitellut OsVa on Mestaruusliiga joukkue Oulun Ettan farmijoukkue, mielenkiinnolla odotetaan minkälainen miehistö saapuu Betonimiesten Bunkkeriin.

KyKy-Betset vs OsVa Su 2.11.2014 Klo: 18:00 Kyyjärven liikuntahallilla

Tervetuloa Lauteille Kannustamaan!   Kinkkuarvonta!!