KyKy-Betset voitti toisessa Puolivälierä Ottelussa Mahdin 3-1 ja jatkaa Välieriin

2.3.2015

KyKy-Betset vs Mahti 3-1 (26-24)(19-25)(25-19)(25-23)

Ottelun jälkipelit: http://youtu.be/FLmNc3JZG5M

KyKy-Betset voitti kotisalissaan toisessa Puolivälierä ottelussa Maaningan Mahdin 3-1, samoin erin kuin ensimmäisen Puolivälierä ottelun perjantaina Pielavedellä. Näin ollen KyKy-Betset voitti puolivälierä parin taiston Otteluvoitoin 2-0.

KyKy-Betset jatkaa pelejään Välierissä ja Mahdin pelit loppuivat tältä kaudelta tähän. Maaninkalaiset antoivat erittäin kovan vastuksen kummassakin puolivälierä ottelussa, valitettavasti vain Playoff peleissä voittaja on löydettävä ja se jatkaa pelejään ja hävinnyt lähtee kesälomille.

Ehkä Betonimiesten rutiini ja kokemus näistä ns. kovista peleistä ratkaisi kumminkin tämän ottelusarjan KyKy-Betsetille. Ja ns. 7 tai 8 pelaaja löytyi taas Betonibunkkerin lauteilta kotiyleisön muodossa kovalla kannustuksella. Kiitos kotiyleisölle, nyt teitä oli lauteilla 220 ja Välierissä laitetaankin sitten tupa niin täyteen kuin mahdollista! Kokeillaanpas paljonko bunkkeriin saadaan väkeä mahtumaan, vielä kun se on mahdollista, ennen laajennusta! :)

Ottelun Palkitut: KyKy-Betset: Niko-Matti Koskela, Mahti: Yrjö Matsi.

KyKy-Betsetin Välierä vastustaja selviää tänään maanantai iltana pelattavien kahden puolivälierä otteluparin toisten osaottelujen jälkeen. Ottelu parit ovat: Akaa vs NaPa ja Jankko vs Passarit.

http://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Linkki Lentopalloliiton Tulospalvelusivustolle

Miesten 1-Sarjan Sarjajärjestelmä kaudella 2014-15

Facebookissa: KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, liity ryhmään!