KyKy-Betset avasi sarjakauden Kuortaneella, FIN-19 Maajoukkue otti 3-1 voiton.

6.10.2015

Kuortane FIN-19 vs. KyKy-Betset 3-1 (20-25)(25-18)(25-19)(25-16)

Kuortaneella FIN-19 oli parempi tasokkaassa ottelussa erin 3-1. Ensimmäinen erä saatiin pidettyä pelimme kasassa ja kaikki näytti hyvältä. Kuortane ei tätä jäänyt murehtimaan vaan lisäsi painetta syöttöön ja paransi kaikilla osa-alueilla. Kovatkaan lyönnit ei jäänyt nuorten kenttään ja hyvät puollustukset vielä päättyivät isäntien rohkeaan hyökkäykseen.

Kuortane ansaitsi voittonsa, valmentaja Pertti Honkanen totesi joukkueensa pelanneen yhden parhaista otteluistaan ja oli iloinen poikien puolesta.

Kyky-Betsetin uusiutunut joukkue hakee vielä tuntumaa ja jokainen ottelu vie yhteispeliä eteenpäin. Serbialais passari Mario Medan osottautui hyväksi hankinnaksi, otteet olivat lupaavia. Otto Viitala oli tehokas keskellä niin hyökkäyksissä kuin torjunnassa.

Kyky-Betset saa harjoitella vieras otteluita runkosarjan alkuun viisi ja sitten päästään omaan bunkkeriin vielä nauttimaan runkosarjan viimeiset kotiottelut ennen salin laajennuksen valmistumista. Vieras ottelut jatkuvat tulevana lauantaina Rovaniemellä jossa vastaan asettuu aina kova Napakettujen yhdistelmä.

http://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa: KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmä, liity ryhmään!