Kyky-Betset kellisti LeKin ja taipui Akaalle

3.2.2016

LeKi - KyKy-Betset 1-3 (20-25)(27-25)(19-25)(26-28)

Matkaottelut Hämeeseen osuivat sopivasti uuden pelurin sisäänajoon joukkueeseen. Lauantaina kokenut Lempäälän Kisa nujerrettiin erin 1-3. Kristo Kollo esiintyi ekan kerran kokoonpanossa ja mies sytytti porukan hyvään taisteluun. LeKin joukkue on sarjan kokenein eikä mikään "kehäraakkien" yhdistelmä. Mestaruusliigan konkarit Vesasen veljekset Anssi ja Ossi, Silpo, Kruuda, Lehti, Roininen ja muut nimet paidan seljässä sytyttävät vastustajan kuin vastustajan. Hakkarilasta haetut pinnat maistuivat betonimiehille. Tiukka peli jonka olisi voinut kumpi tahansa viedä. Kristo Kollo ja Tommi Roininen pokkasivat palkinnot.

Akaa-Volley vs. KyKy-Betset 3-1 (19-25)(25-15)(25-17)(25-18)

Sunnuntaina kohdattiin MestaruusLiigaan nousua ainoana tavoitteenaan pitävä Akaa-Volley Toijalassa ja Kyky-Betsetin kauden parhaan 1.erän jälkeen isännät ryhdistäytyivät vieden kolme seuraavaa. Matsi Akaalle 3-1 kuitenkin betonimiesten hyvää rypistelyä. Niemen Jyri ja Kristo Kollo edelleen palkintoraadin mieleen. Dmitri Borichev palkittiin Akaan parhaana.

Hämäläiset saapuvat vastavierailulle tulevana viikonloppuna ja sitten otetaankin mittaa oikein kunnon taistelumielellä. Kotiyleisö on tervetullut katsomaan Kristo Kollon otteita ja kenties Koskela ja Vaittinenkin on jo kuntoutunut joten panokset kovenee niin pisteistä kuin pelipaikoista.

Molemmat matsit alkavat tutusti klo 18.00. Tervetuloa Lauteille Kannustamaan!

http://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmä, Liity ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/