Kyyjärven Kyky-Betset aloittaa kautensa uudistetussa Lentopallon M1-Sarjassa

28.9.2016

Kyyjärven Kyky-Betset aloittaa kautensa uudistetussa Lentopallon M1-sarjassa. Tuleva kausi 2016-2017 pelataan yhdessä lohkossa 14 joukkueen kaksinkertaisena sarjana. Kahdeksan parasta jatkavat pudotuspeleihin joiden kaksi parasta pelaavat 1-sarjan mestaruudesta ja selvittävät paikan Mestaruusliigan karsintoihin. Kuusi heikointa jatkavat pudotuspelejä myös mutta heillä on panoksena sarjapaikan uusiminen, kaksi viimeistä joutuu vielä taistelemaan sarjasopimuksesta 2-sarjan kahden parhaan kanssa eli käydään ns. tasonmittaus. Joukkueiden pelimäärä on vähintään 28 ottelua, menestyksen mukaan määrä hipoo lähelle 40 ottelua.

Sarjan joukkueet: Akaa Volley, Aitolahden Riento, Kuortane, Kyyjärven Kyky-Betset, Liikunnan Riemu, Lempäälän Kisa, Loimaan Jankko, Maaningan Mahti, Nilsiän Nujakka, Nurmon Jymy Kuutoset, Rantaperkiön Isku II, Susiraja Volley, Vammalan Lentopallo II, Team PUM Virrat

Kyky-Betset on saanut riveihinsä ehkä sarjan kovimman vahvistuksen. Keväällä VaLePan riveissä Mestaruusliigassa hopeaa napannut Eduard Venski muuttaa perheineen Kyyjärvelle. Eetu ei esittelyjä kaipaa, Mestaruusliigan kokenein ja kautta aikojen arvostetuin keskitorjuja on huippu hankinta. Passariksi on saapunut värikäs ja tulisieluinen pelaaja Latviasta. Ralfs Ozolins on tuttu vierailija Nopolan bunkkerissa, Vaasan Kiiston, Särkät Volleyn ja NaPan riveissä. Tanel Tammet täyttää Viron kiintiön, Tanel on ollut Juhannuksesta saakka tehtaassa.

Viikonloppuna aloitetaan sarja, lauantai saunaan saapuu Aitolahden Riento ja sunnuntaina piipahdetaan Kuortaneella nuorten FIN-18 Maajoukkueen vieraana. Uudistusta on joukkueessa tapahtunut mutta kokeneet pelaajat jatkavat pääsääntöisesti. Muutamia toipilaita on vielä telakalla mutta sarjan edetessä riviin astelee tuttuja kasvoja.

Lasse heittää vettä myllyyn ja lauteille, jännätään pääseekö rumpali paikalle? Tervetuloa viihtymään lauantaina 1.10. Klo: 18.00 Kyyjärven Liikuntahallin lauteille!

Ottelut ja Sarjataulukko: http://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Miesten 1-Sarjan sarjajärjestelmä ja aikataulu 2016-17: http://www.lentopalloliitto.fi/media/lentopallon-tietopankki/sarja-ja-tulospalvelumateriaalit/sarjajarjestelma-m1-2016-17.pdf

Lentopalloliiton Tulospalvelu sivusto:

https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2016a&sarja=M1&lohko=1