Kyky-Betset taisteli kaksi voittoa viikonloppuna.

KyKy-Betset: Atte Kyrölä, RaIsku: Einari Koivisto.
Jankko: Henry Kartano, KyKy-Betset: Eduard Venski.
KyKy-Betset 2016-2017

Lauantaina kaatui RaIsku 3-2 ja Sunnuntaina Loimaan Jankko 3-1

KyKy-Betset vs. RaIsku 3-2 (25-14)(15-25)(19-25)(25-22)(15-6)

RaIsku oli juuri niin taitava ja nuori kuin osattiin odottaa. Hyvin harjoitellut ja kurinalaisesti toiminut vastustaja sortui muutamaan kikkailuun ja se helpotti betonimiesten voittoa. Atte Kyrölän hurjat aloitukset olivat illan komeinta nähtävää. Viisi ässää viidennessä erässä toi miehelle palkinnon ja joukkueelle kaksi pinnaa sarjataulukkoon. Ensimmäinen ja viides erä ottelussa oli Kyky-Betsetiltä kauden parasta. RaIsku:n tehokkain pelaaja oli Einari Koivisto, myös miesten maajoukkueessa kesällä leireillyt Miki Jauhiainen oli kova luu keskellä.

Ottelun Palkitut: KyKy-Betset: Atte Kyrölä, RaIsku: Einari Koivisto.

KyKy-Betset vs. Jankko 3-1 (25-18)(25-21)(23-25)(25-22)

Loimaan Jankko haastoi sunnuntaina mutta Kyky-Betset hallitsi hermonsa ja väänsi 3-1 voiton. Ottelu ei noussut tasoltaan lauantain vertaiseksi mutta tyylipisteitä lajissa ei jaeta joten voitto lämmittää. Eduard Venski auktoriteetillaan ja pelisuorituksillaan näytti esimerkkiä kavereilleen ja siinä selitys voitolle. Tasaisen määrän virheitä ja onnistumisia saimme aikaiseksi mutta Jankon virhemäärä kasvoi erien loppuun meitä suuremmaksi.

Ottelun Palkitut: KyKy-Betset: Eduard Venski, Jankko: Henry Kartano.

Viikonlopun saldo oli maittavat viisi pinnaa. Seuraavan kerran pisteiden saalistaminen jatkuu Akaassa tulevana sunnuntaina kun kohtaamme sarjan ennakkosuosikin ja sarjaa puhtaalla pelillä johtavan Akaa-Volleyn sikermän.