KyKy-Betset haki Akaasta 3-1 vierasvoiton. Päivitetty 2.11.

2.11.2016

Torjuntaa... Kuva: Markku Ruonala,Akaa.
Torjuntaa... Kuva: Markku Ruonala,Akaa.

Akaa-Volley vs. KyKy-Betset 1-3 (25-27)(21-25)(25-22)(22-25)

Kyky-Betset jatkoi voittojen tiellä, Akaa-Volley törmäsi torjuntaan. Ilman Venskiä veimme torjunnat 16-6 ja omat virheet Akaan tilastojen mukaan 31-13 meidän eduksi. Siinä jotain mietittävää tuloksen ihmettelijöille.

Ottelu oli ainakin betonimiesten osalta kauden parasta, pääsimme otteluun altavastaajana ja se helpotti pelaamista. Eetu jäi kotijoukkojen avuksi ja Väliahon Mika täytti Venskin saappaat hienosti. Viitalan Otto petrasi taas pykälän parempaan. Koko joukkue onnistui sunnuntaina hienosti, aikataulujen aiheuttamat kiireet eivät tuntuneet missään. Varmasti yksi maukkaimmista peleistä jäi ensikertalaisen nuoren Henrik Heinäsen ja muittenkin mieleen.

Tästä nautitaan pari päivää, mutta arki koittaa viimeistään Nurmossa tulevana sunnuntaina kun kohtaamme Jymy Kuutoset. Ennustamme kauden vaikeinta peliä omille, ei tule olemaan mikään läpihuutojuttu. Kuutosten motivaatio on varmasti tapissa, meidän on oltava äärimmäisen tarkkana tulevassa kamppailussa.

Ottelun Palkitut: Akaa-Volley: Rami Rekomaa, KyKy-Betset: Ralfs Ozolins

Ottelut ja Sarjataulukko:

http://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/

Akaa-Volley - KyKy-Betset Ottelun voit katsoa jälkilähetyksenä oheisesta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=y8ETfWEozIQ

PS: Venskin perheeseen syntyi eilen tiistai iltana tyttö!

Kyyjärven KyKy / KyKy-Betsetin Joukkue onnittelee Venskin perhettä iloisesta perhetapahtumasta!