Tupla kotiviikonloppu, täydet pinnat Kyky-Betsetille

15.11.2016

KyKy-Betset: Jyri Niemi, LeKi: Jussi Niemi.
KyKy-Betset: Jyri Niemi, LeKi: Jussi Niemi.
KyKy-Betset: Otto Viitala, NiNu: Ville-Erik Tarkiainen.
KyKy-Betset: Otto Viitala, NiNu: Ville-Erik Tarkiainen.

Hyvä saalis betonimiehille, Lempäälä ja Nilsiä kaatuivat puhtaasti 3-0

KyKy-Betset vs. LeKi 3-0 (25-18)(25-20)(25-22)

Lempäälän Kisan kohtaaminen on ollut aina kova haaste, kokenut ja kunnioitettava vastus saa aina syttymään. Kyky-Betset pelasi lauantaina vähillä virheillä. Maltettiin pitää sovituista asioista kiinni ja jokaisen pelaajan itsekuri pysyi hallinnassa. LeKi tuli erä erältä kovempaa, mutta bensa ei aivan riittänyt tällä kertaa.

Suoria virheitä ei passaa tehtailla liikaa jos mielii voittaa pelin tuumasi Nyströmin Tapsa Lekin raportissa. Tuohon kommenttiin kiteytyi ottelun kulku, kokenut mies tietää mitä puhuu. Lempäälän hakkuri Anssi Vesanen takoi hyvän määrän pisteitä mutta yksi mies ei voi kaikkea hoitaa. Palkintoon hakkurin iskut eivät kuitenkaan riittäneet, sen nappasi hyvin puolustanut libero Jussi Niemi.

Kyky-Betsetin riveissä oli tasaista, raati huomioi vastaavasti libero Jyri Niemen hyvät suoritukset palkinnon arvoisesti. Tasaisen rauhallinen peli toi kolme pinnaa ja siirryttiin keskittymään seuraavan otteluun eli Nilsiän Nujakan kohtaamiseen.

KyKy-Betset vs. NiNu 3-0 (25-20)(25-20)(25-15)

Sunnuntai oli vierähtänyt Isäinpäivän merkeissä ja viikonlopun vieraat LP Viestin Naiset olivat menneet menojaan. Muistoksi jäi kuitenkin Harjun Jannen video materiaalia, Kiitos Saloon! LP Viesti/KyKy-Betset #mannequinchallenge Video TÄSTÄ

Hallille illaksi Kuortaneelta saapui Nilsiän Nujakka. Kautensa mukavasti aloittanut Nujakka oli jättänyt ykköspassarinsa Aleksi Kössin nautiskelemaan ensimmäistä isän päivää. Tuuraamassa oli kokenut Janne Taskinen, tuttu mies Rautavaaran Raikun ajoilta.

LeKi ottelun tasolle ei sunnuntainen kamppailu noussut, reippaalla ja iloisella pelillä onnistuttiin saamaan täydet pinnat. Kolmannen erän kahdeksan torjuntaa oli pelin maukkainta antia. Nujakan parhaimmistoon lukeutui yleispelaaja Ville-Erik Tarkiainen. Korson Vedossa viimekaudella liberona raatanut "Vilu" oli vieraiden palkittu ansaitusti. Viitalan Otto pokkasi Kyky-Betsetin pokaalin.

Tulevaan viikonloppuun mahtuu vain yksi ottelu ja se onkin sitäkin mielenkiintoisempi. Liikunnan Riemu Jyväskylästä saapuu Su 20.11. Klo: 18:00 Kyyjärven Liikuntahallille ja otellaan Sarjapisteiden lisäksi Keski-Suomen Herruudesta! Siinä haastetta tulevaan, niin joukkueelle kuin yleisölle, kääritään hihat ja aloitetaan keskittyminen!

http://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/