KyKy-Betset voitti "Keski-Suomen Derbyssä" Riemun 3-0, Päivitetty 22.11

Klikkaa kuvat suuremmiksi...

Palkinnot jakoi Latvian beach volley tähti Marta Ozolina, Ralfs Ozolinskin sisko.
Sarjataulukko

KyKy-Betset vs. Riemu 3-0 (25-23)(25-18)(25-14)

Jyväskylän Liikunnan Riemu laittoi hanttiin ensimmäisessä erässä, loppumetreillä betonimiesten ryhtiliike auttoi ja erä saatiin kotiin. Vieraitten itseluottamus koki kolauksen hyvän eka erän mentyä käsistä. Kyky-Betset innostui vastaavasti pelaamaan ja paransi tekemistään ottelun edetessä.

Ralfs Ozolins syötti kolmannen erän alkuun Riemun vastaanoton rikki pisteisiin 7-0 ja vastustajan selkäranka napsahti. Kaikki kunnia Riemulle, yritteliäs ja hyvällä asenteella taistellut porukka. Kyky-Betset oli tässä kamppailussa tasaisen varma, kaikki tekivät oman osansa sovitusti ja lopputulos oli mieluisa. Tuomas Sillanpää oli kiinni lusikassa ja ansaitsee ainakin ison peukun.

Ottelun Palkitut: KyKy-Betset: Tanel Tammet, Riemu: Jaakko Hakulinen.

Pelit jatkuu kotisalissa ja seuraavaksi vastaan asettuu PUM Virrat, PUM on 1-sarjan yksi uusista tulokkaista ja aloittanut kautensa hyvin. Pummit on ollut koossa jo useamman vuoden ja rosterissa on kaksi ulkolaista. Ukrainalainen yleismies ja Liettualainen passari. Kyky-Betset lähtee peliin nöyränä, harjoitellaan hyvin ja yritämme saada tusinan täyteen voittoja.

KyKy-Betset vs. PUM Virrat Su 27.11. Klo: 18:00 Kyyjärven Liikuntahallilla

Salilla tavataan! Kaikki Lauteille Kannustamaan! KINKKUARVONTA!