KyKy-Betset voitti PUM Virrat erin 3-1. Päivitetty 29.11.

29.11.2016

Sarjataulukko

KyKy-Betset vs. PUM Virrat 3-1 (25-18)(25-15)(22-25)(25-15)

Tusina putkeen voittoja. Betonimiesten peli kulkee mukavasti, PUM Virrat taipui Kyrölän syöttöihin. Pelasimme normipelin ja se riitti, tyylipisteitä ei jaeta tässä lajissa. Virrat haastoi ensimmäisessä erässä kuten moni muukin on tehnyt.
Sitten alkoi vieraitten kinastelu tuomioista ja Atte lisäsi kierroksia hypäriin.
Tauolle päästiin 2-0 lukemissa ja tarkoitus oli saada kolmaskin erä kotiin. Virrat oli eri mieltä ja kiilasi kolmannen lopussa menoaan vieden erän Mannisen Veikan ja Köykän Voiton iskuilla. Neljänteen Pummi passari Suklys löysi aloitussyöttönsä ja hetkessä Virrat oli 4-0 johdossa. Kyky-Betsetin aikalisä ja alkoi ryhdistäytyminen. Piste pisteeltä Viitalan Oton syötöillä kurottiin rinnalle ja ohi. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja kolmen pinnan voitto maistui.

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Atte Kyrölä, PUM Virrat: Mantvydas Suklys.

Tuplaa pukkaa tulevalle viikonlopulle. Lauantaina 3.12. Klo: 13:00 otetaan revanssi RaIsku II vastaan Tampereella. Sunnuntaina Susiraja Volley kohdataan kotiluolassa. SurVo matsi tulee olemaan mielenkiintoinen taistelu. Sillanpään veljekset Tuomas ja Aleksi vastakkain, Latvialaiset keskipelaajat SurVosta haastavat KyKy-Betsetin Ozolinskin. Veikkaus on ettei ottelusta puutu sähköä, nyt kannattaa tulla ajoissa, siis sunnuntaina 4.12. Klo: 18:00 Kaikki Lauteille!

KyKy-Betset vs. SurVo Su 4.12. Klo: 18:00 Kyyjärven Liikuntahallilla