KyKy-Betsetille 3-2 vierasvoitto Lempäälästä. (Päivitetty 12.1)

8.1.2017

Ottelun palkitut: LeKi: Sauli Silpo, KyKy-Betset: Henrik Heinänen.
Ottelun palkitut: LeKi: Sauli Silpo, KyKy-Betset: Henrik Heinänen.
Sarjataulukko
Sarjataulukko

LeKi vs. KyKy-Betset 2-3 (22-25)(28-26)(22-25)(32-30)(12-15)

Todella maukas voitto Lempäälästä. LeKi ei pettänyt odotuksia, sarjan kokenein miehistö pisti Kykyn melkein siltaan. Hartiat oli jo lähes tatamissa mutta Venski ja Ozolins punnersivat viidennen erän lopussa "betonimiehille" voiton. Kyky-Betsetin miehistö nousi päätöserässä 9-5 tilanteesta 12-15 voittoon.

Atte Kyrölän paikalle tullut Henrik Heinänen venyi palkinnon edestä, nuorukainen kiitti luottamuksesta ja sai arvokasta kokemusta. Ei löytynyt heikkoa lenkkiä joukkueesta, kuka tahansa olisi voinut palkinnon napata. Kaikki miehet suoriutuivat loistavasti. Tanel Tammet totesi ettei ole koskaan pelannut näin hurjaa ottelua, bensa loppui mutta voitto kotiin.

Lekin Sauli Silpo oli vaikea torjuttava, iskut tulivat kovaa ja korkealta. Mies oli palkintonsa ansainnut. Heinänen Kykystä varmasti muistaa kauan ensimmäisen torjuntansa, Vesasen Anssia ei helpolla pysäytetä. LeKi ansaitsi pisteen tästä ottelusta, keskinäiset matsit ovat olleet aina kauden parasta antia, nytkään ei tehty poikkeusta. Iso käsi Kisalle!

Ottelun palkitut:

LeKi: Sauli Silpo, KyKy-Betset: Henrik Heinänen.

http://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/