Kärkikamppailussa KyKy-Betsetille 3-1 voitto Akaa-Volleystä (Päivitys 7.2.)

5.2.2017

Ottelun Palkitut: Akaa-Volley: Joni Mikkonen, Otteluisäntä: Kuljetusliike Heikki Seppälä Oy:n Tj. Jarmo Seppälä, KyKy-Betset: Ville Sorvoja.
Ottelun Palkitut: Akaa-Volley: Joni Mikkonen, Otteluisäntä: Kuljetusliike Heikki Seppälä Oy:n Tj. Jarmo Seppälä, KyKy-Betset: Ville Sorvoja.
Sarjataulukko
Sarjataulukko

KyKy-Betset vs. Akaa-Volley 3-1 (22-25)(25-22)(25-20)(25-17)

Su 5.2. Sarjan kärkikampailussa kohtasivat KyKy-Betset ja Akaa-Volley Kyyjärvellä.

Akaa-Volley aloitti hyvin ja hallitsi ensi erää tasaisesti. Kyky-Betsetin 11. omaa virhettä helpotti vieraat erävoittoon. Toiseen erään mukaan tullut Ville Sorvoja paikkasi Tuomas Sillanpään hakkurin tontilla. Tuomas pelasi ihan ok eka erän, mutta jotenkin piti joukkuetta herättää, muut paransivat napsun verran ja pääsimme ensi erän kipsistä.

Niemen Jyri kaivoi useita näyttäviä puolustuksia ja siitä tuli lisä virtaa joukkueelle. Ralfs paransi passipeliä ottelun edetessä ja hyökkääjät kiittivät. Akaa taisteli mutta nyt omia virheitä tuli heille samaan tahtiin kuin isännille pelin alussa. Kauden ennätys yleisö 375 katsojaa loi hyvän tunnelman ja Kyky-Betset nappasi voitollaan sarjan piikkipaikan. Transport Seppälän isäntä Jarmo Seppälä palkitsi joukkueiden parhaat, vieraitten Joni Mikkonen ja uusi betonimies Ville Sorvoja.

Runkosarjan voittoon kaikki on nyt omissa käsissä. Loimaalla tulevana sunnuntaina 12.2. KyKy-Betsetin viimeisessä Runkosarjan ottelussa voittamalla Jankon varmistuisi sarjan ykköspaikka. Siinä on joukkueelle haastetta ja motivaation luulisi riittävän. Tehtävä ei tule olemaan helppo, Jankko tarvitsee myös pisteitä taistellessaan 8. sakkiin runkosarjassa ja ottaa myös varmasti farmi pelaajia Mestaruusliiga joukkue Hurrikaanista vahvistukseksi otteluun enemmän kuin lääkäri määrää!

Kiitokset Mahtavalle Kotiyleisölle Kannustamisesta!

Teitä Oli Lauteilla Ennätysyleisö 375 Katsojaa!!!

Ottelut ja Sarjataulukko:

http://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/