Uutiset

Biitsimestaruus Argo Arakille Virossa

Kyky-Betsetin viimekauden kapteeni osoitti taitonsa viikonloppuna. Vuoden 2011 mestaruus oli kolmas konkarille ja parilleen Kristo Kollolle ensimmäinen. Argo ja Kristo hoitelivat lauantaina vastustajansa selkeästi ja sunnuntaiksi oli Pärnun hiekkarannalla paikka mitallipeleihin.

Finaaliturnauksen välierässä "betonimiesten" kampailussa Rivo Vesik parinaan Argon pitkäaikainen kumppani Kaarel Kais saivat taipua Arakille ja Kollolle erin 2-0.

Kristjan Kais seurasi turnausta katsomosta molempina päivinä ja lähetti terveiset Nopolan lentisväelle. Tohtori poti polveaan mutta lupasi palata vielä kentille ja kuka tietää vaikka betonibunkkerissa joskus tavataan?

Ja sitten finaaliin.
Arak ja Kollo takoivat samalla kaavalla loppuottelussakin, kultamitallit jäi haaveeksi parilta Petrov / Aleksejev. Betsetin surrikoukku oli hionut ranteet kultakantaan, mestari oli palannut paikalleen. Lauantain pelit nähneenä voin vakuuttaa että oikea pari otti mestaruuden.
Joillakin pelaajilla vain on parempi "pelisilmä" ja niitä ei kuulemma saa edes Duo Sportista.
Päätän täältä riihen nurkalta ja jännätään mitä on Kyky-Betsetin orsilla puintiaikaan...

 

Argo Arak ja Kristo Kollo
Argo hiekkalaatikolla :)
Hannu ja Kristjan Kais

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KyKy-Betset 1-Sarjan Välieriin

Betonimiehet selvittivät itsensä 1-Sarjan välierä peleihin ja välierissä tulee vastaan Korson Veto. Välierissä pelataan 2 ottelua. 2 ottelun jälkeen otteluvoittojen ja erien ollessa tasan, pelataan toisen ottelun jälkeen 1 lisäerä joka ratkaisee otteluparin voittajan. Otteluparin voittaja etenee 1-Sarjan finaaliin ja samalla Mestaruusliigan karsintoihin. Ensimmäinen ottelu pelataan perjantaina 11.3.2011 Klo: 18:30 Lumon liikuntahallissa Vantaalla. Toinen ja ratkaiseva ottelu pelataan Sunnuntaina 13.3.2011 Klo: 19:00 Kyyjärven liikuntahallilla.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kykyn Lentopallo palkittiin Keski-Suomen Urheilujuhlassa

Vuoden 2010 Keski-Suomen parhaat urheilijat, valmentajat ja liikuttajat palkittiin Keski-Suomen Urheilujuhlassa perjantai-iltana 28.1. Jyväskylässä Keski-Suomen Liikunta Ry:n järjestämässä tilaisuudessa. Palkinnon kategoria ja perustelut:

VUODEN URHEILUTEOT LAJEITTAIN

Lentopallo: Kyyjärven Kyvyn lentopallotoiminta
Pienen paikkakunnan seuran vuosia jatkunut toiminta I-sarjatasolla.

Linkki Keski-Suomen Liikunta Ry:n sivuille josta löytyy muut juhlassa palkitut:

http://www.kesli.fi/?x103997=163784

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Lentopallokauden avausturnaus

Kyky-Betset testaa sunnuntaina uutta pelaajaa tulevalle sarjakaudelle. Kuvassa lauantaina Nopolaan saapunut Usan mies. Texsasista kotoisin oleva Jonathan Scott on pelannut ammatikseen viimeiset kymmenen vuotta Euroopassa, viime kausi sujui Saksassa Frankfurtin kaupungissa. Jonathanin motiivi tulla Suomeen liittyy tietenkin lentopalloilevaan tyttöystävään, hän pelaa naisten SM-liigaa Pieksämäki Volleyn joukkueessa.

KyKy-Betsetin joukkueeseen on jo aiemmin liittynyt Virolainen Madis Järveots, Madis tulee Vörusta ja pelaa hakkurin tontilla, myös keskarin paikka on hänelle tuttu.

Sunnuntaina klo 12.00 alkavaan turnaukseen saapuu 2-sarjajoukkue Alavieskan Viri, heidän riveistään löytyy Madiksen maanmies Aivar Vilu.

Samassa 1-sarjalohkossa KyKy-Betsetin kanssa pelaava HU-Kalajoki on turnauksen värikkäin joukkue. Kaksi uutta Brasilian poikaa tekee ensi esiintymisensä Suomen kentillä ja Bulgaarian mies Ilja Dimitrov on jo tuttu näky Kyyjärven yleisölle.

Yleisölle on vapaa pääsy Liikuntahallilla klo 12.00 alkavaan turnaukseen, Kioski palvelee tuttuun tapaan. Sokerina pohjalla, Väliahon Mikko esittelee Kuortaneen leiriltä saatuja oppeja, Mauro Berruton opit on vieneet miehen kädet korkeuksiin!

Tervetuloa paikanpäälle!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suomen lentopalloliitto järjesti 15.5.2010 Tampereella hotelli Ilveksessä TähtiGaalan. Tapahtumassa palkittiin kauden parhaat pelaajat ja toimijat, sekä Markkinointikilpailun parhaat työt.

Markkinointikilpailun parhaimmisto esiteltiin jo iltapäivällä ns. Ideointi-tilaisuudessa, kilpailun raati valitsi voittajat jotka julkistettiin juhlallisessa Gaala-illassa. Kyyjärven Kyky-Betsetin kilpailutyö oli valittu jo esiraadissa jatkoon. Esiraati ilmoitti valinnan seuroille toukokuun alkupuolella.

Betonimiesten ja Nopola Newsin yhteistyö seulottiin erikoispalkintojen sarjaan. Rahapalkintoja ei tässä sarjassa jaeta kuten neljässä muussa kategoriassa. Vaativin taso tuotti parhaalle seuralle 5000 €, muissa sarjoissa voittajille oli luvassa 2000 €. 

"Netti-tv ja sen erinomainen käyttö lajin näkyvyyden lisäämiseksi" oli kriteerinä Nopolan mylläreiden valinnaksi. Saatu tunnustus Lentopallon Markkinointikilpailussa 2010, Raadin erikoispalkinto on osoitus kaikille joukkueen ja seuran ympärillä häärineille tahoille. 

Toivottavasti tämä saavutus antaa potkua tuleviin vuosiin.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suomen Lentopalloliitto palkitsee Tähtigaalassa kauden parhaat ja julkistaa lentopallon markkinointikilpailun terävimmät työt. Kyky, Netti-TV & yhteisöllisyys ehdolla raadin erikoispalkinnon saajaksi.

Lentopallon Tähtigaala järjestetään tänä vuonna Tampereella 15.5.2010 Sokos Hotel Ilveksessä. Samassa yhteydessä iltapäivän aikana pidetään myös Lentopallon Ideapäivät. Ideapäivillä esitellään mm. markkinointikilpailun parhaita töitä ja kuullaan markkinointiin liittyviä huippuluentoja.

Viime vuonna ei vielä ylletty markkinointikisassa finaaliin saakka, sillä sopivaa sarjaa ei kuulemma löytynyt:) Tällä kaudella Mediamylläreiden mylläröimä netti-TV toteutus on lyönyt itseään läpi lajin ystävien keskuudessa ja toivottavasti tunnelmia on pystytty välittämään myös uusille katsojille. Netti-TV:n kautta ovat välittyneet Kyky-Betsetin kotisalista pelien lisäksi betonimyllyn pyöritykset, Pappa-Tunturit, käärmeen seikkaillut vaihtopenkillä sekä paljon muutakin kuin peliä. Kuka saa kakun, sukat tai "pimeän pullon" (=marjamehua) arvonnassa?, ovat katsojatilaston mukaan lähes yhtä kinnnostavaa katsottavaa kuin itse ottelu.

Pihtiputaan, Pispaplokin ja URHOTV:n kanssa tehtiin ansiokasta yhteistyötä, kun saatin lupa välittää naisten pronssiottelu suorana eetteriin. Unohtaa ei myöskään sovi nuorten SM-alueturnauksen suoria lähetyksiä ja mahtavia tunnelmia. Nykypäivän markkinataloudessa on ikävää se etteivät nuorten sarjat ja suoritukset tahdo yltää edes tekstitv:n sivuille puhumattakaan tv- tai radioajasta. Näitä puutteita on pyritty helpottamaan eikä lähitulevaisuuden huikeita suunnitelmia vielä tässä yhteydessä uskalleta edes paljastaa.

Yhteisöllisyys ja yhteistyö on kaiken onnistumisen edellytys, mikä korostuu etenkin pienillä paikkakunnilla ja näillä alueilla. Ilman kumppaneita ei yksikään seura tai joukkue yllä kovinkaan pitkälle ja erittäin vahvassa roolissa ovat näin ollen myös yrityselämän kumppanit. Näin asia on myös Kyky-Betsetin ja Kyyjärven Mediamylläreiden toiminnassa ja tämän tyyppiset tilaisuudet ovat kuitenkin se oikea paikka, jossa siis myös kumppanit pääsevät esille.

Raadin erityispalkinnosta kisataan Napapiirin Pallokettujen kanssa. Muut jatkoon päässeet kilpailutyöt ja ehdokkaat ovat:

1.Paras Markkinointikokonaisuus, Pentti Aallosen palkinto. Palkinto: 5.000¬

Ehdokkaat:
+LP Viesti Salo
+Raision Loimu
+Saimaa Volley

2.Paras yleisöpalvelukokonaisuus/ottelutapahtuma, Tuula Palosen palkinto. Palkinto: 2.000¬

Ehdokkaat:
+Raision Loimu
+Someron Pallo
+Tampereen Isku-Volley

3.Paras verkkopalvelukokonaisuus, Kari Kalinin palkinto. Palkinto: 2.000¬

Ehdokkaat:
+Hurrikaani-Loimaa
+Seinäjoen Kuutoset Volley
+Tampereen Isku-Volley

4.Paras Respect-toteutus, Mariliisa Salmen palkinto. Palkinto: 2.000¬

Ehdokkaat:
+A-Volley Green Team
+LP Viesti Salo

5.Raadin erikoispalkinnot

Ehdokkaat:
+Kyyjärven KyKy (KyKy-Betset) / Netti-TV "Netti-tv:n erinomainen käyttö"
+Napapiirin Palloketut / Yhteistyö koulujen ja seurojen kanssa

Ps. Joku haarakonttori Tampereelle olisi varmaan syytä perustaa, sillä Nopola News on mukana myös Kuntamarkkinointi 2010 -kisassa ja viiden finalistin joukossa Vuoden markkinointituote - katogoeriassa. Tuon kisan voittajat julkistetaan Tampereen raatihuoneella 26.5.2010. Lisätietoja http://www.piiri.info/ sivulta.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lentopallomaajoukkueen libero Pasi Hyvärinen Kyky-Betsetin paitaan

 

Suomen maajoukkueen tähti tarjoutui pelaamaan Kyyjärveläisten ”betonimiesten” riveissä. Tänä kesänä EM-kisat, MM-karsinnat ja Maailman Liigan ottelut raatanut pelaaja esiintyy tulevana sunnuntaina Kykyn kotiavauksessa. Vastaan asettuu Matti Förstin valmentama Kokkolan Tiikerit.

 

Hyvärinen on ainut maajoukkueen runkopelaaja joka pelaa kotimaassa, parempaa markkinointia emme pysty tekemään, tilanne on meille suuri mahdollisuus, nauttikaamme tästä.

Pasi valittiin Maailman-liigan parhaaksi liberoksi, joten nyt on yleisölle nähtävää.

 

Lisää vettä myllyyn, Hyvärisen lisäksi betoniseinä kovenee entisestään. Liettualaisen Radoslav Adamovicin lisäksi hänen maanmiehensä Oleg Cebialis liittyy tällä viikolla joukkueen riveihin. Itäkylän vahvistus Keijo Lamminen antaa ulottuvuutta ja kokemusta, kuten konkari Janne Peltokangaskin.

 

Tiikerit ottelusta tulee mielenkiintoinen. Förstin Matti on vuosia ollut meidän toiminnassa mukana ja tietää varmasti mihin käärmeenpesään Tiikerit astelee. Kokkolan riveissä on myös kaksi ulkolaisvahvistusta. Tsekkiläinen beach tähti, Pavel Kolar ja Serbialainen Krljic Slobodan.

 

Oman tuttavuutensa tarjoaa viimevuosina Kykyä edustaneet Niemen Tomi ja Jyri sekä Hakan Teemu. Kokkola on asettanut tavoitteeksi SM-liiga karsinnat ja joukkue tulee

ennakkosuosikkina Nopolaan.

 

Tervetuloa ajoissa paikalle sunnuntaina, peli alkaa klo 19.00 ja löylyä tarjoilee Lasse Mansikka-Aho. Ja paikalla myös tuttuun tapaan Nopola News/Mediamyllärit Netti TV kalustoineen...

 

PS. Kaikki lauteille katsomaan peliä, sillä otteluohjelmassa on seuraavaksi vuorossa 3 vieraspeliä ja seuraava kotiottelu on Su 29.11.2009 Klo: 19:00!!

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KyKy/Lentopallojaosto järjestää matkan lentopallon Miesten MM-karsinta turnaukseen Tampereelle Lauantaina 8.8.2009.

Ottelut:  Klo: 15:00  Suomi - Saksa  ja  Klo: 17:30  Venäjä - Belgia

Matkan hinta: Aikuiset: 35€ ja alle 15-V: 20€ / Hinta sisältää kyydin ja lipun päivän kumpaankin otteluun!

Lähtö: ESSOLTA (ST-1) Klo: 10:00

Sitovat ilmoittautumiset Hannulle nro. : 0405242068

Otteluihin on varattu 40 lippua: 34 kpl aikuisten ja 6 kpl alle 15-v

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Jukka-Pekka Tuikka, Jari Kantonen, Pekka Rajala ja Pekka Lahtinen

Pekka Rajala U-21 maajoukkueeseen

 

Suomen nuorten maajoukkue U-21 pelaa Kuusamossa 17-19. huhtikuuta MM-karsinta turnauksen. Alajärven Ankkureiden kasvatti on pelannut kahtena viime kautena Kyyjärven Kyky-Betset joukkueen liberona miesten ykkössarjassa. Viime kesänä alkanut varusmiespalvelu päättyi vuoden vaihteessa ja Pekka palasi tammikuussa Kyyjärven vahvuuteen. Suoritukset olivat sitä luokkaa että mies kutsuttiin leiritykseen Kuortaneelle. Hyvin sujuneet sarjapelit ja onnistuneet leiritykset toivat paikan maajoukkueeseen. Maajoukkueen valmennuskaksikko Pekka Lahtinen ja Pertti Honkanen ovat saaneet nauttia Ankkureiden kasvattien suorituksista enemmänkin näitten lumien aikana.

Pläki Honkasen valmentamassa U-19 joukkueessa on pelannut Tommi Siirilä s.-93.

 

Rajalan Pekan paluu Kykyn riveihin nosti joukkueen suoraan säilymiseen ykkösessä, Peku antoi kyllä täyden tunnustuksen koko tiimille. ”Hienoa pelata tälläisten miesten kanssa, en olis uskonut miten helpoksi peli muuttuu kun viereen tulee Argon tasoinen yleispelaaja”

Pekan lisäksi Kykyn ulkolaiset vaihtuivat myös joululta, Argo Arak Virosta ja Saulius Astrauskas Liettuasta tukivat hyvin joukkuetta ja miehistö oli kuin uudesti syntynyt.

 

Maajoukkueen valmentajat muuten olivat tosissaan pelaaja kartoituksessaan. Tammikuussa Pekan suorituksia Lahtinen ja Honkanen saapuivat seuraamaan Himangalle, eikä turhaan!

 

Onnea ja menestystä Pekalle ja koko Suomen joukkueelle MM-Karsintoihin!

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kristjan Kais ja Rivo Vesik voittivat Beach Volleyn World Tourin osakilpailun Kroatian Zagrebissa. Turnauksen voitosta he nappasivat 600 ranking pistettä ja 32000 Ameriikan Dollaria palkintorahaa!! Voitto oli poikien ensimmäinen World Tour kiertueen osakilpailuista. Pojat ovat hyvässä vauhdissa matkalla päätavoitteeseensa Pekingin Olympialaisiin 2008. Olympialaisiin pääsee maailman 24 parasta paria ja he ovat tällä hetkellä Maailmanlistalla sijalla 9.

 

Maailman kiertue jatkuu: 13-17.6 Portugali, 20-24.6 Ranska, 27.6-1.7 Norja, 4-8.7 Kanada, 11-15.7 Saksa, 18-22.7 Ranska, 24-29.7 Sveitsi (MM-Kisat), 2-5.8 Itävalta. 8-12.8 Norja, 15-19.8 Suomi (Ahvenanmaalla), 29.8-2.9 Venäjä, 5-9.9 Puola, 26-30.9 Brasilia, 24-28.10 Meksiko, ja kausi päättyy 31.10-4.11 Indonesiaan.

 

Että kyllä pojilla kiirettä pitää pallon perässä lennellessä ympäri maalimaa.

 

Kristjan on käynyt kolmena edellisenä talvena pelaamassa KyKy-Betsetin riveissä ja Rivo kävi viime vuonna ensi kerran Kyyjärvellä pelaamassa. Toivotaan että nähdään "Veijarit" Nopolassa myös ensi talvena vierailulla, jos vain kiireiltään kerkeävät. Kuuman kesäkiertueen jälkeen on hyvä vilvotella Kyyjärvellä vaikka moottorikelkkailemalla :)  "Kuva alla viime talvelta"

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suomen Lentopalloliiton toimitusjohtaja Antti Heikkinen sai KyKyn viirin. Luovuttajina KyKyn Puheenjohtaja Teuvo Maukonen ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja Maija Uusisalo

Suomen lentopalloliiton toimitusjohtaja vieraili Kyyjärvellä sunnuntai iltaisessa ottelussa KyKy-Betset vs. SalSa. Antin kommentit tapahtumasta: "Ottelutapahtuma oli kaikin puolin hyvin järjestetty - liigatasoa. Muutamat liigapaikkakunnat voisivat käydä jopa opintomatkalla Kyyjärven "sykkeessä". Itse ottelu oli 1-sarjan peliksi varsin hyvätasoinen - siitä isäntien lisäksi kunnia myös hyvällä asenteella vierailulle saapuneelle Saloisten Salamalle. Maailmanluokan beach-tähdet Kais ja Vesik osoittivat olevansa juuri niin kovia pelimiehiä kuin mainostettiinkin. Oman kylän pojat innostuivat heidän myötä kauden parhaimpaansa" 

Kiitokset Antille vierailusta!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MM-tason pelaajia Kyky-Betsetin vahvuuteen

 

Beach Volleyssä 2005 viidenneksi yltäneet Kristjan Kais / Rivo Vesik  tulevat vierailemaan Kyyjärvelle ja vahvistavat joukkuetta viikonlopun kaksois otteluissa. Lauantaina vastaan asettuu Kiuruveden Luomu-Wolley ja sunnuntaina aina rakas kiistakumppani Saloisten Salama Raahesta.

Molemmat pelit alkavat klo: 19.00 ja pelithän on kuultavissa Nopola News sivuilta.

 

Kais / Vesik on oma lukunsa Kykyn historiassa, nämä pelaajat ovat olympialaisiin matkalla ja kuka tahansa ottaisi heidät joukkueeseensa Suomessa. Liigassa heille olisi käyttöä, mutta tuskin heitä moni arvaisi kysyä ja tuskin pojat edes lähtisivät.

 

Heille on kokemus käydä katsomassa pienen paikkakunnan ihmettä. Tunnelma on jotain aivan erilaista, hienoa kuinka ihmiset nauttivat tapahtumasta ja tukevat omaa joukkuettaan. Tätä en ole muualla kokenut, se on motiivi ja siksi haluan auttaa pienen kylän ihmisiä. Näillä sanoilla Kristjan kertoi motiivistaan saapua viime vuonna.

 

Rivon näin ensimmäisen kerran viime kesänä Turun sateliitti turnauksessa ja hän kertoi myös halukkuudestaan tulla vierailemaan. Kristjanin kertoman mukaan Rivon tulisi nähdä Kyyjärven ihmeet ja syödä pitsaa Villiviinissä. Pelaamaan Rivo suorastaan rukoili, kauan ei tarvinnut miettiä.

 

Nyt on juhlan aika, ajatelkaa mikä tilaisuus niin pelaajilla kuin yleisöllä.

Montako kertaa päästään nauttimaan tapahtumasta jossa 20:n parhaan joukkoon maailmassa sijoitetut pelurit pukevat päälleen Kykyn paidan. Kais /Vesik on nyt 9. sijoitettu.

 

Tulkaa kokemaan miltä matka Pekingiin maistuu !!

Poikien elämän ensimmäinen moottorikelkka reissu...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pallomiehen kohokohtia

Pari viikkoa sitten sai Hannu puhelun Pläkiltä, Suomen Maajoukkueen 2-valmentajalta ja hän kyseli että oisiko kiinnostusta tulla apumieheksi maajoukkueen harjoituksiin Kuortaneelle. Kahta kertaa ei tarvinnut Hannua kysellä näihin ympyröihin pallopoijaksi. (kuin pikkupojan unelma oisi toteutunut) :) Maajoukkue leireili Kuortaneella valmistautuen tärkeisiin EM-karsinta peleihin Viroa vastaan. Apumiehiä tarvittiin harjoituksien pyörittämiseen pallotykin käytössä ja pallojen keräämisessä että saatiin harjoituksien tempo pysymään koko ajan korkealla ja ettei ne pysähdy ylimääräisiin pallojen jaloissa pyörimisiin. (Tätäkään hommaa ei yleensä arvosteta pelaajien keskuudessa tarpeeksi,mutta maajoukkueessa se on ymmärretty)! Hannu sai seurata Mauro Berruton vetämiä harjoituksia parin viikon ajan kentän tasolta ja samalla jäi varmaan taskuun monta sopivaa harjoitusta ja kuviota omiin reeneihin vietäväksi. Mukana pallopoikana oli myös innokas lentopallomies Matti Försti Evijärveltä, tuttu mies Kyyjärvisille. Täytyy tässä samalla antaa kiitokset näin seuran puolesta Pläkille, Maurolle ja Suomen maajoukkueelle että näin pikkuseurasta apu kelpaa Suomen maajoukkueelle. Näillä opeilla on hyvä jatkaa eteenpäin...     

Mauro ja Hannu
Alkulämmittelyä
Alkulämmittelyä
Kaikki oppi irti näistä kuvioista
Hannu ja Matti
Matti,Mary ja loppuvenyttely